gntm spoiler αποχωρηση 29/11: Ποιος αποχωρει σημερα

gntm spoiler αποχωρηση 29/11: Το ριάλιτι μόδας του star φτανει πτος το τέλος του και οι αποχωρήσεις συνεχίζονται.

gntm spoiler αποχωρηση 29/11: Οι πληροφορίες για την αποψινή αποχώρηση.

Το GNTM 4 επιστρέφει με νέα επεισόδια αυτή την εβδομάδα, μετά την αποχώρηση της Μαρίας στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά και τη νοσηλεία της Κυβέλης, μετά από επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/11) τα μοντέλα καλούνται να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό. Πρόκειται για μία δοκιμασία η οποία φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους με τους φόβους τους και όπως φαίνεται από το τρέιλερ, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα βρεθούν σε.. επικίνδυνα νερά. Ποιοι παίκτες θα αψηφήσουν τον φόβο για τον “νεοκλασικισμό κάτω από το νερό”;

Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/11) τα υποψήφια top models θα βρεθούν σε ένα εντυπωσιακό location, που θυμίζει σκηνικό από φωτογραφίσεις boudoir.

Eκεί, τους περιμένει φωτογράφος του πρώτου Next Top Model, Τάσος Σωφρονίου, ο οποίος θα καλέσει τους παίκτες να νιώσουν ένα από τα “7 θανάσιμα αμαρτήματα“ που δεν είναι άλλο από τη ζήλεια…

GNTM: Στο νοσοκομείο η Κυβέλη

Εκτός πλατό βρέθηκε απόψε η Κυβέλη στο GNTM, καθώς αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας και χρειάστηκε να κάνει μία μικρή επέμβαση.

Η ίδια βγήκε σε σύνδεση με τον γιατρό της, όπου ενημέρωσε τους κριτές για την κατάσταση της υγείας της: «Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σήμερα. Έπρεπε να υποβληθεί σε μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά κι η μετεγχειριτική της πορεία είναι ομαλή. Το βράδυ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι κοντά σας για να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Από αύριο μπορεί να υποβληθεί σε όποια δοκιμασία θέλετε.»

Τέλος καλό, όλα καλά για την Κυβέλη, που θα είναι κανονικά στον διαγωνισμό.

GNTM: Η αποχώρηση του Ντίνου

Η χθεσινή αποχώρηση του Ντίνου Κρίτση αλλάζει τα δεδομένα στο GNTM, αφού οι περισσότεροι ένιωσαν ικανοποίηση με αυτήν την εξέλιξη.

Στο αποψινό επεισόδιο, η αρχή έγινε με μία επιβράβευση για τους κορυφαίους εννιά, που παλεύουν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Η παραγωγή χάρισε μία ημέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού για τα μοντέλα, ούτως ώστε να αποφορτιστούν για λίγο από τις απαιτητικές δοκιμασίες. Εκεί βέβαια οι εντάσεις δεν έλειψαν και τα καρφιά εκτοξεύονταν συνεχώς.

Για την δοκιμασία αποχώρησης τα παιδιά στήθηκαν μπροστά στον φακό του Bill Georgoussis ως fashion αγγελιαφόροι με ρομαντική διάθεση, κρατώντας από ένα γιγαντιαίο prop, με το οποίο «έστειλαν» το δικό τους μήνυμα. Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους καθώς καλεσμένοι έκπληξη τους βοήθησαν να βγάλουν το απαραίτητο συναίσθημα και να φτάσουν στον στόχο τους.

Οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός είχαν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση, καθώς ο αριθμός των παιδιών έχει μειωθεί σημαντικά.

Τελικά έκριναν ότι η Μαρία είχε την χειρότερη λήψη κι αποχώρησε. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ κι οι υπόλοιποι παίκτες λύγισαν, μιας κι η Μαρία ήταν μια ήρεμη δύναμη στον διαγωνισμό.

gntm spoiler αποχωρηση 29/11: Ποιος αποχωρει σημερα

Είναι διαγωνισμός και μόνο ένας ή μία θα καταφέρει να στεφθεί ως το Επόμενο Top Model της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή έχουμε μείνει στους καλύτερους 8, αλλά τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά. Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα δούμε την αποχώρηση δύο ακόμη δυνατών μοντέλων, αφού όπως έχουμε πει τα περιθώρια στενεύουν και το αποτέλεσμα κρίνεται πάντα στις λεπτομέρειες.

Έτσι, τα δύο επόμενα μοντέλα που αποχωρούν από το GNTM 4 δεν είναι άλλοι από την Αγάπη και τον Ναπολέοντα. Δύο μοντέλα που είχαν ξεχωρίσει από την αρχή του ριάλιτι, τόσο με την καλή τους πορεία όσο και με την εμφάνισή του. Παρόλα αυτά, ένα λάθος αρκεί για να βγουν εκτός διαγωνισμού.