GNTM Spoiler Αποχώρηση 3/11: Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα

GNTM Spoiler Αποχώρηση 3/11: Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα

GNTM Spoiler Αποχώρηση 3/11: Ανατροπή περιμένει κοινό και παίκτες στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM. Η δοκιμασία αποχώρησης κρύβει εκπλήξεις ως προς το ποιος θα φύγει.

Μετά τον Εμάνουελ που η πασαρέλα του δεν ικανοποίησε τους κριτές άλλο ένα αγόρι φεύγει από το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και μάλιστα είναι ένα από τα φαβορί.

Σύμφωνα με το znews.gr λόγος για τον 20χρονο Ηρακλή Τζουζίνοφ που είχε εντυπωσιάσει ήδη από τα bootcamp και τους κριτές και τον coach, Γιώργο Καράβα με το πολύ εξωτικό look του που οφείλει στην καταγωγή του, από τη Ρωσία και τη Γουινέα.

Ο ίδιος είχε διηγηθεί την ιστορία εγκατάλειψης που έζησε από τον πατέρα του. Γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία.

Δεν κατάφερε όμως να μπει στην τελική δεκάδα του GNTM. Mάλιστα και στο χθεσινό επεισόδιο ήταν στη δυάδα με τις δύο χειρότερες φωτογραφίες αλλά τελικά αποχώρησε ο Εμάνουελ όπως σας είχαμε προαναγγείλει.

GNTM Spoiler Αποχώρηση 3/11: Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα

Το Greece’s Next Top Model, GNTM ή Next Top Model Greece είναι η ελληνική εκδοχή του αμερικανικού reality show μόδας America’s Next Top Model. Αρχικά προβλήθηκε τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 από τον ΑΝΤ1, ενώ από το 2018 προβάλλεται από το Star.

Δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, παρά μόνο κριτική επιτροπή. Ωστόσο στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο τον ρόλο αυτό είχε η Βίκυ Καγιά.

Ο πρώτος κύκλος του ελληνικού Next Top Model ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2010 με 18 επεισόδια. Προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν και μια εκ των κριτών. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν: ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, το μοντέλο (Star Hellas 1990) Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σεράινα Καζαμία από την Κρήτη, η οποία κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο MP Management, ένα ταξίδι στο Μιλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro ως εκπρόσωπος της εταιρίας καλλυντικών Maybelline New York, ένα συμβόλαιο με την εταιρία ρουχισμού BSB και ένα ρολόι του οίκου Dior.