GNTM spoiler αποχωρηση 4/10: Ποιος αποχωρει απόψε;

GNTM spoiler αποχωρηση 4/10: Βραδιά αποχωησης από το ριάλιτι μόδας. Τι θα δούμε απόψε; Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το σπίτι;

Το GNTM 4 έχει ανάψει για τα καλά και πλέον αρχίζουν να αυξάνονται και οι απαιτήσεις από τους κριτές.

Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες, κορίτσια και αγόρια και πιέζονται και οι εντάσεις δεν λείπουν.

GNTM spoiler αποχωρηση 4/10: Ποιος αποχωρει απόψε;

Απόψε, όπως θα δείτε παρακάτω, έχουν δοκιμασία και αποχώρηση.

Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει τη Δευτέρα το βράδυ;

Δείτε παρακάτω:

Ο Τάσος Ξιαρχό «κατακεραυνώνει» το GNTM – «Δεν είναι μια καλή χρονιά»

Το πρωί της Πέμπτης μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε τόσο στο GNTM όσο και στο νέο κύκλο του GNTM!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το GNTM αλλάζει ζωές! Μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τη μια μέρα ένα ευρώ στην τσέπη και την άλλη να έχει χιλιάδες ευρώ και καριέρα. Τα παιδιά πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι σοβαρό αλλά για εμάς καλύτερα να μην ξυπνάνε για να γελάμε»!

«Στην τελευταία φωτογράφιση δεν ήταν κανείς καλός, έβγαλαν τυχαία κάποια πράγματα επειδή είχαν όμορφα προφίλ. Δεν θεωρώ πάντως ότι είναι μια καλή χρονιά για το GNTM» πρόσθεσε ο χορογράφος στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Φυσικά και έχει ξεκινήσει το J2US! Δηλαδή η πρώην μου δουλειά που με απέλυσαν… Όχι, μωρέ, δεν με απέλυσαν απλά ο Κοκλώνης κάνει πάντα ωραία updates και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να φέρει κόσμο από τα παλιά στα καινούργια».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για το GNTM

Την προσεχή Δευτέρα 4 Οκτωβρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει πρεμιέρα στον Alpha με το Style me Up. Η Όλγα Λαφαζάνη, με την κάμερα της εκπομπής Happy Day, συνάντησε το μοντέλο και παρουσιάστρια που μίλησε, μεταξύ άλλων, για το GNTM, αλλά και την περσινή σεζόν στον Alpha.

«Θα δείτε μια ωραία ατμόσφαιρα, τρεις διαφορετικές γυναίκες που συμπληρώνουν η μία την άλλη. Είχα άγχος αν θα μπορέσω να κάνω το Style me Up, αλλά βρέθηκα προ εκπλήξεως από την πρώτη μέρα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσθεσε: «Το μόνο που έχει μείνει σε μένα από την περσινή χρονιά είναι οι φίλοι μου, έκανα φίλους ζωής. Με στήριξαν και με αγάπησαν. Μου λείπουν!. Δεν με επηρέασαν τα νούμερα. Ήξερα ότι δεν θα γίνει σκοτωμός που κάνουμε εκπομπή. Το GNTM δεν έχει ανάγκη κανέναν από το παρελθόν».

«Ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου αλλάζουν τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα», σχολίασε επίσης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM: Όταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τη «ζωντανή κούκλα»

Στο μακρινό 2011, όταν το GNTM πρωτοπαρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό, επέλεξε να μας γυρίσει το Love It το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

Εκεί, μάλιστα, είχε κάνει και την πρώτη της εμφάνιση η νυν κριτής του ριάλιτι μόδας, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Ειδικότερα, σε ρόλο… κούκλας βρέθηκε τότε η κούκλα Ισμήνη απέναντι στις διαγωνιζόμενες του GNTM.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν έκρυψε, μάλιστα, την έντονη ενόχληση του για το κόνσεπτ του GNTM και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τηλεοπτικά τα επίδοξα μοντέλα.

Για την ιστορία, τότε, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε πλάι στον Χριστόφορο Κοτέντο…