GNTM spoiler αποχωρηση: Η βόμβα έσκασε – Αυτός έφυγε οικειοθελώς!

GNTM spoiler αποχωρηση: Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ότι ένα από φαβορί του GNTM 4 έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι.

Ποιο φαβορί εγκατέλειψε οικειοθελώς τον διαγωνισμό μόδας;

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ότι ένα από φαβορί του GNTM 4 έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παρωτίδη, το όνομα του οποίου έχει συζητηθεί λόγω της ομοιότητά του με τον περσινό νικητή του ριάλιτι μόδας, Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Ακόμα η παραγωγή δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες.

GNTM spoiler αποχωρηση: GNTM: Δεν έπεισε τους κριτές και αποχώρησε νωρίς νωρίς

Το πάθος και η αυτοπεποίθηση, που έπρεπε να βγάλουν στη λήψη, απέκτησαν δε άλλη διάσταση καθώς το σετ της φωτογράφησης τοποθετήθηκε σε μια διάφανη πασαρέλα 13 μέτρα πάνω απ’ το έδαφος!

Όταν βρέθηκαν, ωστόσο, μπροστά στους κριτές του GNTM στο πλατό, οι αποφάσεις είχαν παρθεί και για κάποιον ή κάποια θα τελείωνε εδώ και πρόωρα το ταξίδι στον κόσμο του ριάλιτι μόδας. Και αυτή η αποχώρηση στο GNTM είχε ένα όνομα… Στέλλα Παπαδοπούλου.

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου» ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTΜ έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα. «Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

GNTM: Οι πρώτες επιλογές άναψαν φωτιές – «Είναι βρωμιάρα, να πάρει τον π@υλ@»

Λίγο πριν την φωτογράφιση της Δευτέρας στο GNTM, η Άννα είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αυτήν καθώς ήταν εκείνη που θα μπορούσε να επιλέξει ποιοι θα έχουν πλεονέκτημα και ποιοι μειονέκτημα. Έτσι, οι πρώτες αντιπάθειες του φετινού κύκλου ήρθαν στο φως!

«Είχα στο μυαλό μου την Κυβέλη για να της δώσω το disadvantage διότι στο βαν μου είπε ότι έχει τρομερή υψοφοβία, φοβάται πάρα πολύ τα ύψη. Απλά θεώρησα ότι δεν θα ήταν σωστό. Επίσης είχα στο μυαλό μου και τον Στυλιανό, ο οποίος πάλι έχει υψοφοβία» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια του GNTM στην κάμερα. Έδωσα το disadvantage στην Όλγα γιατί έτσι… Μου την έσπασε! Γιατί, ρε φίλε, είναι βρωμιάρα μες στο σπίτι» πρόδωσε, στη συνέχεια, η Άννα στις συμπαίκτριες της.

Κάτι που… διόρθωσε αμέσως μετά με τρόπο μοναδικό στην κάμερα του GNTM!

«Την Όλγα την διάλεξα ξεκάθαρα για λόγους συμβίωσης. Δεν μαζεύει, τα πράγματα της, τα σκουπίδια της και έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα. Να πάρει λίγο τον π@υλ@».

GNTM spoiler αποχωρηση: Τον «πάγωσε» το ύψος και «κοκάλωσε» στην πασαρέλα

Μια πολύ απαιτητική φωτογράφιση είχαν στο GNTM της Δευτέρας να βγάλουν εις πέρας οι νέοι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μόδας του STAR. Και αυτό καθώς θα έπρεπε να ποζάρουν πολλά μέτρα… πάνω από το έδαφος!

Ο Κωνσταντίνος έχει όμως υψοφοβία και ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο για εκείνον να κατορθώσει να φωτογραφηθεί ως ροκ σταρ και δη ερμηνεύοντας ένα κομμάτι τόσο ψηλά.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, τα πόδια του πρόδωσαν τον νεαρό διαγωνιζόμενο του GNTM. «Από τον φόβο τα πόδια μου άρχισαν να παγώνουν και να ριζώνουν μέσα στην πασαρέλα και να μην μπορώ να σηκώσω τα πέλματα μου. Ίσα ίσα, ακόμα και για να αλλάξω στάση στα πόδια μου τα έσερνα. Είχα κομπλάρει αρκετά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του ριάλιτι μόδας.

«Νομίζω πως τρέμει λίγο το παιδί» αναφώνησε από τα χαμηλά η κριτής του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου!