GNTM Spoiler: Έφυγαν δύο από τις πιο μισητές παίκτριες (pics)

GNTM Spoiler: Δύο παίκτριες που κατά γενική ομολογία είναι… μισητές, βρίσκονται εκτός σπιτιού! Δείτε ποιες είναι…

GNTM Spoiler: Το GNTM μπορεί να έχει φτάσει πλέον στην τελική 9αδα, ωστόσο τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά από τα επεισόδια που παρακολουθούμε και όπως είναι γνωστό, στον τελικό φτάνουν η Κέισι, η Κάτια και η Άννα Μαρία.

Οι διαγωνιζόμενες βρίσκονται πλέον εκτός σπιτιού και κάποιες από αυτές έχουν ήδη απαθανατιστεί, με τις φωτογραφίες τους κυκλοφορούν στα social media.

Δυο από αυτές η Άννα Χατζή και η Ασημίνα Χαρίτου, οι οποίες ανήκουν στην ομάδα των FF. H Άννα και η Ασημίνα βρέθηκαν πρόσφατα σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, ενώ φωτογραφία τους ανέβηκε σε fan page του GNTM στο Instagram.

19/11: Η Εμμανουέλα Μάινα είναι το κορίτσι που αποχώρησε απόψε, Τρίτη 19/11/ 2019, από το ριάλιτι μόδας. Δείτε ποιο κορίτσι είχε την καλύτερη φωτογραφία.

GNTM αποχώρηση 19/11: Το κορίτσι που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο είναι η Εμμανουέλα. Η γλυκιά μελαχρινή δεν τα πήγε τόσο καλά στην φωτογράφιση κι έτσι μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από το .

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Χαρά.

Το μοντέλο που κέρδισε το έπαθλο της δοκιμασίας και πήγε βόλτα με ιστιοπλοϊκό

Τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με χάρη και νάζι ενώ πηδούσαν πάνω σε ένα τραμπολίνο ως Μαίρη Πόπινς.

Η δοκιμασία αποχώρησης όμως για πρώτη φορά είχε και έπαθλο επιβράβευσης. Στο τέλος της φωτογράφισης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Άγγελος Μπράτης κάλεσαν τον φωτογράφο δίπλα τους ώστε να επιλέξει ποιο κορίτσι είχε την καλύτερη απόδοση.

Ο Πέτρος Σοφικίτης επέλεξε ως πιο συνεργάσιμο μοντέλο με την καλύτερη πόζα τη Χαρά.

Το μοντέλο δεν έκρυψε την χαρά του και επέλεξε να πάρει μαζί του στη βόλτα με το ιστιοπλοϊκό την «αδερφή» της όπως την χαρακτήρισε, Κέϊσι.

«Κάρια! Θα σου δείξω εγώ… Αν μείνω θα σε λιώσω»

Κατά τη χθεσινή δοκιμασία, η Άννα απέσπασε θετικά σχόλια και κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία οπότε στη σημερινή δοκιμασία είχε το πολυπόθητο avantage και disadvantage.

Τα δέκα εναπομείναντα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 βρέθηκαν στην εξοχή και ο Άγγελος Μπράτης κάλεσε την Άννα ώστε να διαλέξει ποια πέντε κορίτσια θα δώσουν έμφαση κατά τη φωτογράφιση, στα χέρια τους και ποια πέντε στα πόδια τους.

Η Άννα σκέφτηκε στρατηγικά και για τα χέρια διάλεξε τον εαυτό της και τις: Κάτια, Ασημίνα, Κωνσταντίνα και Εμμανουέλα. Οι υπόλοιπες κοπέλες πήγαν στην ομάδα που έπρεπε να τονίσουν τα πόδια τους.

Εκτός όμως από το συγκεκριμένο avantage, η Άννα είχε και ένα δεύτερο. Αυτό ήταν να αποφασίσει ποια κοπέλα θα φτιάξει μόνη της τα μαλλιά και το μακιγιάζ σε ορισμένο χρόνο. Για το συγκεκριμένο διάλεξε τη Μαρία.

«Θέλω να διώξω τη Μαρία γιατί γενικά έχει κουράσει σαν άνθρωπος. Ούτε μοντέλο είναι. Και είναι καιρός να φύγει!», τόνισε η Άννα.

Η Μαρία, η οποία φάνηκε πως το περίμενε, δήλωσε στη κάμερα της παραγωγής: «Θα χαρώ πάρα πολύ, η άχαρη Άννα να τα πάει χειρότερα από μένα. Αμα φύγω καλό κατευόδιο αλλά αν μείνω θα σε λιώσω…»

-Ad-