GNTM Spoiler – Η κόντρα, τα «μαχαιρώματα» και οι ατακάρες

Χαμός επικρατεί στα τελευταία επεισόδια του GNTM με το ριάλιτι μόδας να κεντρίζει σε κάθε του επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό.

GNTM: Μάλιστα σήμερα μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το νέο επεισόδιο το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Ήδη κυκλοφορούν εικόνες και spoiler για το τι θα παρακολουθήσουμε μιας και οι τηλεθεάσεις είναι αυξημένες και το πιστό κοινό περιμένει με ανυπομονησία τις νέες δοκιμασίες, τις φωτογραφίσεις, τα σχόλια των κριτών, αλλά και φυσικά το ποια κορίτσια θα συνεχίσουν τη μάχη για το έπαθλο!

Σήμερα Τρίτη (15/11) θα προβληθεί ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 5 με τις 13 παίκτριες να υποβάλλονται σε ακόμη μία φωτογράφισης μετά την ολοκλήρωση της οποίας κάποια θα κερδίσει την καλύτερη εικόνα και κάποια θα… αποχωρήσει!

Έτσι, λίγες ώρες πριν την προβολή του σημερινού επεισοδίου στην εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τημσειρνό επεισόδιο του GNTM. Εκεί, η Ραφαέλα και η Γεωργιάννα μιλούν στο δωμάτιο του «GNTM news» και ενημερώνουν το κοινό για τα νέα του σπιτιού.


Οι δύο νέες παίκτριες «πέταξαν» τις βολές τους για το disadvantage που δέχτηκαν από τη Βικτώρια, αλλά και για όλα όσα συνέβησαν επίσης με τη Βικτώρια στο χθεσινό πλατό. Άλλωστε, απ’ όσο φαίνεται έχει δημιουργηθεί μία κόντρα ανάμεσά τους με τη Ραφαέλα να υπόσχεται ότι θα «βρέξει» disagvantage αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως η Βικτώρια ό,τι έδωσε θα… πάρει!

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 5

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές, δηλαδή τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και τον guest κριτή Μιχάλη Πάντο για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Ενα μοντέλο είχε την λιγότερο καλή φωτογραφία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM 5. Ο λόγος για τη Ζωή που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

«Διαφωνούμε συνέχεια, αλλά σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι», είπε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνοντας πως από το GNTM 5 αποχωρεί η Ζωή Ιωαννίδου καθώς η φωτογραφία της ήταν ανέκφραστη. «Ζωή χωρίς έκφραση δεν υπάρχει. Θα σου κάνει καλό που φεύγεις να ξέρεις. Δεν είναι κακό πράγμα να αισθάνεσαι, είναι καλό», σχολίασε η Βίκυ Καγιά αποχαιρετώντας τη Ζωή Ιωαννίδου.