GNTM: Το μεγάλο φαβορί είναι «Παναθηναϊκάρα» και πρώην παίκτης Α1 (video+photos)

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος αποκάλυψε πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί στη Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM και οδεύει ολοταχώς προς τον τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού. Ο 20χρονος από την Αμαλιάδα έχει κερδίσει τους κριτές και έχει καταπλήξει τους πάντες με τις φωτογραφίες του, με αποτέλεσμα να είναι αυτή τη στιγμή στην τριάδα των φαβορί.

Αυτό που δεν ήξεραν οι περισσότεροι και το αποκάλυψε ο ίδιος με χαρακτηριστικό τρόπο στην τελευταία φωτογράφιση του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11), είναι πως είναι φανατικός Παναθηναϊκός!

Κάθε παίκτης φωτογραφήθηκε μόνος του στο σετ και έχοντας επιλέξει μια κάρτα με κάποια σύμβολα, το οποίο αντιστοιχούσε στην ιδιότητα ενός προσώπου, το οποίο προέρχεται από το πρόγραμμα του σταθμού, και προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των λήψεων.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του σετ του Ανδρέα, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, σχολιαστής του «Shopping Star», ραδιοφωνικός παραγωγός και stand up comedian, εισέβαλε στο πλατό και με τις ατάκες του έκανε τον 20χρονο παίκτη να γελάσει.

Ο Χαρισόπουλος, μεταξύ άλλων, ρώτησε τον Ανδρέα «τι ομάδα είναι;» και ήταν η μόνη στιγμή που ο νεαρός τού απάντησε, λέγοντας με απόλυτο ύφος: «Παναθηναϊκάρα!». (Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο)

Επίσης, κάτι ακόμα που δεν ήξεραν πολλοί είναι πως ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ασχολούταν σχεδόν επαγγελματικά με το μπάσκετ, πριν τον κερδίσει ο χώρος της μόδας. Ήταν παίκτης του Κόροιβο Αμαλιάδας, και μάλιστα έχει συμμετοχή στην Α1 μπάσκετ ανδρών ή Basket League, όπως την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Είχε αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι της περιόδου 2016-17, ως 17χρονος φόργουορντ και μάλιστα είχε παίξει κόντρα στον… μισητό αντίπαλο της ομάδας που υποστηρίζει, τον Ολυμπιακό για 1 λεπτό και 14 δευτερόλεπτα, χωρίς να σημειώσει κάποιον πόντο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του φαβορί του GNTM:

Πηγή: onsports