Pixabay

Γονείς έδωσαν «τελεσίγραφο» στον γιο τους για να κάνει εγγόνι – Αν δεν τους ακούσει, θέλουν 650.000 δολάρια!

Ένα ζευγάρι στο κρατίδιο Ουταρακχάντ της Ινδίας μηνύει τον γιο του και τη σύζυγό του επειδή δεν τους έχουν «δώσει» εγγόνι, μετά από έξι χρόνια γάμου. Ο Sanjeev και η Sadhana Prasad, 61 και 57 ετών, λένε ότι εξάντλησαν τις οικονομίες τους για να μεγαλώσουν τον γιο τους, πληρώνοντας για την εκπαίδευσή του ως πιλότος καθώς και για έναν πολυτελή γάμο.

Μάλιστα, ζητούν αποζημίωση αξίας σχεδόν 650.000 δολαρίων (525.000 λιρών) αν δεν γεννηθεί εγγόνι μέσα σε ένα χρόνο. Ο γιος τους και η σύζυγός του δεν φαίνεται να έχουν σχολιάσει το εν λόγω «τελεσίγραφο».

Η εξαιρετικά ασυνήθιστη αγωγή κατατέθηκε με την αιτιολογία της «ψυχολογικής παρενόχλησης».

Ο κ. Prasad είπε ότι είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες του για τον γιο του, στέλνοντάς τον στις ΗΠΑ το 2006 για εκπαίδευση πιλότου με κόστος 65.000 δολάρια. Ο γιος του επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και η οικογένειά του αναγκάστηκε να τον στηρίξει οικονομικά για πάνω από δύο χρόνια, αναφέρουν οι Times of India.

Ο 35χρονος Shrey Sagar βρήκε τελικά δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του λένε ότι κανόνισαν τον γάμο του με την Shubhangi Sinha, σήμερα 31 ετών, το 2016, με την ελπίδα ότι θα είχαν ένα «εγγόνι για να παίζουν» κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησής τους.

Οι γονείς λένε ότι πλήρωσαν για μια γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και ένα ταξίδι του μέλιτος στο εξωτερικό: «Ο γιος μου είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, αλλά ακόμη δεν σχεδιάζουν να κάνουν μωρό» δήλωσε ο πατέρας του.

«Τουλάχιστον αν έχουμε ένα εγγόνι για να περνάμε χρόνο μαζί του, ο πόνος μας θα γίνει υποφερτός» σχολιάζει.

Η αίτηση του ζευγαριού, που κατατέθηκε στο Haridwar, αναμένεται να εκδικαστεί στις 17 Μαΐου. Ο γιος τους και η σύζυγός του δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο.