Γονείς Τοπαλούδη: Μηνύσεις για τις χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τους δύο βιαστές και δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία και σε 15 χρόνια για τον ομαδικό βιασμό της, ενώ τους αναγνωρίστηκε ούτε ένα ελαφρυντικό.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας μετά την απόφαση του δικαστηρίου προχώρησαν σε μηνύσεις εναντίον συγγενικών προσώπων των δύο κατηγορούμενων.

Ο Γιάννης και η Κούλα Τοπαλούδη μηνύουν τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη κατηγορούμενου, καθώς και την αδερφή του δεύτερου κατηγορούμενου για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης. Επίσης, στρέφονται νομικά κατά δυο μαρτύρων που κατέθεσαν στη δίκη, μηνύουν δύο γιατρούς για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης, λόγω συνταγογραφήσεων που χορήγησαν στους δύο κατηγορούμενους, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες ότι έδωσαν ψεύτικες βεβαιώσεις.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να σταλούν αντίγραφα από τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να ερευνηθούν τα συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα.

Οι γονείς της άτυχης Ελένης τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν μήνυση και εναντίον εκείνων που με υβριστικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπάθησαν να σπιλώσουν τη μνήμη της κόρης τους, ενώ αναμένεται να τα παραδώσουν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

-Ad-