Greek Mafia: Εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου για αντίποινα και σκότωσαν λάθος άνθρωπο

Μία αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση έκανε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος σχετικά με την Greek Mafia τα μέλη της οποίας εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου στην Αττική το 2022 από λάθος εκτίμηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega, τον Απρίλιο του 2022 είχε δολοφονηθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος, ενώ δύο μήνες μετά δολοφονείται ένας επιχειρηματίας στον Γέρακα, που σχετιζόταν με εμπόριο καυσίμων.

Αναφορικά με την εκτέλεση στον Γέρακα, οι αστυνομικοί τότε είχαν σχηματίσει την εντύπωση ότι είχε γίνει σαν εκδικητική ενέργεια, καθώς οι εκτελεστές πίστευαν ότι ο δολοφονηθέντας σχετιζόταν με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Mega, όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα, εκτιμάται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στον Γέρακα είχε γίνει κατά λάθος.

Στην δικογραφία επίσης περιλαμβάνεται και ένας διάλογος μεταξύ των μελών της Greek Mafia που αναφέρει ο ένας εξ αυτών χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει πολύ να σκοτώνω και χωρίς να σκοτώνω δεν έχει νόημα η ζωή μου».

Δείτε το βίντεο από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega:




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Β. Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ για την ειρήνη της Ουκρανίας ή για την ένταξη στο ΝΑΤΟ
23 Φεβρουαρίου, 2025