Γυναίκα – αράχνη πίσω απ’ την εξαφάνιση του Βασίλη

Πίσω απ’ την περίεργη εξαφάνιση ενός άνδρα, κρύβεται γυναίκα – αράχνη… Άπλωσε σιγά σιγά τον ιστό της γύρω του, τον παρέσυρε σ’ ένα ραντεβού και από τότε αγνοείται…

Το «Τούνελ» εντόπισε και ακολούθησε τα ίχνη της στον κυβερνοχώρο…

Το μυστήριο με το αυτοκίνητό του, τα μετρητά που έκαναν φτερά και τα αποκαλυπτικά μηνύματα στο Facebook, συνθέτουν το σκηνικό της μυστηριώδους εξαφάνισης.

Η αδελφή του Βασίλη Κυρμάνογλου 62 χρόνων από την Έδεσσα, έγινε ντέντεκτιβ για να βρει την αλήθεια. Εντόπισε τη γυναίκα – «απάτη» στο Facebook και έφερε στο φως τις συνομιλίες τους.

Ο αδελφός της έφυγε ξαφνικά από το σπίτι του το μεσημέρι της 3ης Ιουλίου για να τη συναντήσει στη Θεσσαλονίκη και εξαφανίστηκε…

Οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένα κεραμιδί Volkswagen Polo, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΗ – 8913, το οποίο δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.   

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη ήρθε σε επαφή με τη γυναίκα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες του ψεύτικου, όπως αποδείχθηκε, προφίλ. Πρόκειται για γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών που κατήγγειλε στο «Τούνελ» ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκμεταλλεύονται την εικόνα και το όνομά της για να στήσουν απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

«Δεν είναι δικό μου το προφίλ στο Facebook και δεν έχω καμία σχέση με τον αγνοούμενο», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκινημένες η μητέρα και αδελφή του αγνοούμενου Βασίλη Κυρμάνογλου, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» για τις ώρες αγωνίας που ζουν.

«Το μυαλό μου πάει στο κακό, εκεί μέσα στο Facebook υπάρχει όλη η βρωμιά του κόσμου, είναι ζούγκλα. Πήρε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Δεν τον είδε κανείς», ανέφερε η μητέρα του.

«Ψυλλιάστηκα πως κάτι τρέχει… Βρήκαμε κάποια μηνύματα στο Facebook του από ένα προφίλ που φαινόταν ψεύτικο, με τις φωτογραφίες μιας νεαρής. Πιστεύω πως τον ξεγέλασε και έφυγε για να τη συναντήσει», είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του.

Οι συνομιλίες τους μέσω των μηνυμάτων στο Facebook είναι αποκαλυπτικές…

«Του απέσπασε τα χρήματα της μητέρας μας…»

Η αδελφή του αγνοούμενου ερεύνησε βαθιά στο Facebook για να βρει την άκρη στην μυστηριώδη εξαφάνιση.

«Μίλησε με την άγνωστη νεαρή μία με δύο ώρες πριν χαθεί… Της έλεγε πως ήθελε να βρεθούν. Του ζητούσε χρήματα για τα διόδια και το καράβι. Του απέσπασε τα χρήματα της μητέρας μου και αυτό εκ των υστέρων το αντιληφθήκαμε. Από την αστυνομία μου επιβεβαίωσαν ότι το προφίλ της κοπέλας είναι ψεύτικο. Μία με δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της έστειλα μήνυμα να αφήσει ήσυχο τον αδελφό μου. Εκείνη μου ζήτησε συγγνώμη και όταν τη ρώτησα τι απέγινε, δεν πήρα ποτέ απάντηση…», είπε στο «Τούνελ».

«Το τελευταίο στίγμα του κινητού του ήταν την ημέρα της εξαφάνισης στη Λαμία. Τρεις με τέσσερις ημέρες μετά έκανε ανάληψη εννιακοσίων ευρώ από το λογαριασμό του στην τράπεζα από υποκατάστημα στη Βρυώνη», κατέληξε.

«Ήταν μια απάτη η κοπέλα…»

«Φοβάμαι μήπως έχει μπλέξει με κάποιο κύκλωμα. Το προφίλ της κοπέλας φαίνεται πως υπάρχει για να ξεγελάει αθώα άτομα. Λείπουν πάνω από 2.000 ευρώ», αναφέρει η αδελφή του αγνοούμενου.

«Από τα μηνύματα κατάλαβα ότι ο Βασίλης δεν είχε σκοπό να φύγει. Σε κάποιο έγραφε “έλα στην Έδεσσα για να γνωρίσεις και τη μητέρα μου”», πρόσθεσε.

«Ένα τηλέφωνο ας μας κάνει μόνο να ξέρουμε ότι είναι καλά. Ανησυχούμε πολύ γι’ αυτόν. Στη μητέρα μου έχουν παρουσιαστεί πολλά προβλήματα υγείας από τη στενοχώρια και το κλάμα», κατέληξε.

Η μητέρα του εξέφρασε το φόβο της για τη ζωή του, καθώς οι μήνες περνούν χωρίς κάποιο νέο.

Ο Βασίλης Κυρμάνογλου έχει ύψος περίπου 1.75, ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι κουτσαίνει ελαφρά και από τα δυο πόδια.

-Ad-