Γυναίκα σε αμόκ κατά τη διάρκεια πτήσης δάγκωσε τον αεροσυνοδό και του έσκισε τη στολή

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο δήλωσε ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση και δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη.

Πανικός επικράτησε σε πτήση της United Airlines που είχε αφετηρία το Μαϊάμι και προορισμό το Νιούαρκ, καθώς μια εκ των επιβατών έπαθε αμόκ και άρχισε να επιτίθεται στα μέλη του πληρώματος και τους επιβάτες.

Σε βίντεο που τράβηξε επιβάτης, η γυναίκα φαίνεται να δαγκώνει τον αεροσυνοδό και να του σκίζει τη στολή, ενώ ακούγεται να λέει σε μια ηλικιωμένη γυναίκα να «επιστρέψει στη Ρωσία».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», παρότι το πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφερε να της δέσει τα χέρια, η γυναίκα συνέχιζε απτόητη να παλεύει.

«Σταματήστε να με αγγίζετε, αφήστε με, είμαι ένα γ… κορίτσι, προσπαθείτε να με σκοτώσετε;» φώναζε.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φαίνεται να στέκεται στον διάδρομο και απευθυνόμενη στους υπόλοιπους επιβάτες λέει να μην πετάξουν με την United Airlines.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Μου βάζουν χειροπέδες. Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;», φώναζε σε αμόκ.

«Γιατί, ρε γ…; Γιατί στο διάολο μου βάζετε χειροπέδες; Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;», συνέχιζε ουρλιάζοντας.

Οι επιβάτες της πτήσης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, όταν οι αστυνομικοί έβγαλαν τη γυναίκα έξω από το αεροσκάφος, στο Ορλάντο, ενώ σημειώθηκε καθυστέρηση 3,5 ωρών.

«Το αεροπλάνο βρίσκεται εδώ στο Ορλάντο και το πλήρωμα δεν πρόκειται να συνεχίσει εξαιτίας αυτού που συνέβη μεταξύ Ορλάντο και Μαϊάμι», ανακοίνωσε το προσωπικό.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η επιβάτισσα «έγινε επιθετική και ενοχλητική», προκαλώντας τόσο την εκτροπή προς το Ορλάντο, όσο και τη μεγάλη καθυστέρηση.

«Οι αεροσυνοδοί μας εργάστηκαν για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και την προστασία των άλλων πελατών και μετά την προσγείωση στο Ορλάντο, οι αστυνομικές αρχές συνάντησαν την πτήση και η επιβάτισσα απομακρύνθηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.