Γυναικοκτονία – Περιστέρι: Πληροφορίες ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί ο καταζητούμενος

Στην Αθήνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο 21χρονος σύντροφος της Νικολέτας η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι και σύμφωνα με πληροφορίες του Mega είναι πολύ πιθανό να παραδοθεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 21χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης από την πρώτη στιγμή που έγινε το έγκλημα, δεν έχει φύγει από τη χώρα. Μάλιστα, το περιβάλλον του φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρο για να τον αναλάβει.

Αυτό που αναμένεται είναι ο δικηγόρος να έρθει σε επαφή με τον νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της Νικολέτας, ώστε να συζητήσουν πώς θα κινηθούν.

Ο αιματηρός καβγάς σε μπαρ

Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με το Mega, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.