Φωτογραφίες του 20χρονου από τα social media, που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star

Γυναικοκτονία – Περιστέρι: Ποιος είναι ο σύντροφος της 17χρονης που ψάχνει η αστυνομία

Νέες λεπτομέρειες για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι έρχονται στην δημοσιότητα, με την οικογένεια της να ξεσπά για το φρικτό γεγονός, την στιγμή που οι αρχές αναζητούν τον σύντροφο της, τον οποίο θεωρούν βασικό ύποπτο.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο 20χρονος από το Πακιστάν που έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε το έγκλημα, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, όπου έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Ο νεαρός φαίνεται γυμνασμένος, πως του αρέσει η τραπ μουσική, ενώ έχει αναρτήσει βίντεο που διασκεδάζει κάνοντας ναργιλέ και ακούγοντας τραγούδια της χώρας του.

Φωτογραφίες του 20χρονου από τα social media, που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star

Μάλιστα, εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη, με τον πρώην εργοδότη του να μιλάει στο Star και να αναφέρει το εξής:

«Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Επτά λεπτά πάλευε για να σωθεί η 17χρονη

Την στιγμή που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 20χρονο που θεωρεί βασικό ύποπτο, νέες λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης, βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Mega, σχετικά με τις νέες λεπτομέρειες του εγκλήματος, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

-Ad-