Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Δεν με αγγίζει η συγγνώμη» – Ξεσπά η μητέρα της Δώρας

Ξεσπά η μητέρα της Δώρας, του θύματος μιας ακόμα γυναικοκτονίας που αυτή τη φορά συνέβη στη Ρόδο, με την κοπέλα να πέφτει νεκρή από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, πριν αυτός αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο.

Μετά τη συγγνώμη που ζήτησε η οικογένεια του δράστη μέσω δήλωσής της, που μετέφερε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, η μητέρα της κοπέλας απάντησε πως δεν την αγγίζει η συγγνώμη τους, τονίζοντας πως σχεδιάζει το μνήμα του παιδιού της καθώς και ότι δεν την ενδιαφέρει τίποτα πια.

«Την δώσανε… ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε με απασχολεί, ούτε με αγγίζει αυτό το πράγμα, δεν με αγγίζει η συγγνώμη» λέει μιλώντας στο Mega.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ, δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια»

«Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Είμαι στο μνήμα του παιδιού μου, φτιάχνω, σχεδιάζω το μνήμα του παιδιού μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε για τον …, ούτε για τον θείο του, την οικογένειά του, ούτε για τη συγγνώμη του. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια» συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι η συγγνώμη της οικογένειας ήρθε μετά τις προκλητικές δηλώσεις του θείου του δράστη που εξόργισαν την οικογένειας της Ντόρας και προσέβαλλαν την μνήμη της. Τις δηλώσεις αυτές αποδοκίμασε η οικογένεια μέσω της ίδιας ανακοίνωσης, ενώ ζήτησε κατανόηση για κάποιες «αφιλτράριστες δηλώσεις» που έγιναν τις πρώτες ημέρες.