Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Φοβόταν για τη ζωή της» – Ο δολοφόνος είχε χτυπήσει άσχημα την πρώην σύντροφό του

Σοκαρισμένη όλη η χώρα από τη νέα γυναικοκτονία, της 31χρονης Ντόρας από τον πρώην σύντροφό της.

Ο 40χρονος είχε δείξει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς και στο παρελθόν με την πρώην σύντροφό του να μιλά στον ΑΝΤ1 και να περιγράφει με τρόμο πως θα μπορούσε να βρίσκεται αυτή στη θέση της αδικοχαμένης Ντόρας.

«Να μην φοβούνται να μιλήσουν, να φεύγουν, να φεύγουν αμέσως να μην δίνουν ευκαιρίες και το συγγενικό περιβάλλον, το φιλικό περιβάλλον να μην κάνει τα στραβά μάτια. Όλοι γνώριζαν. Όταν το συνειδητοποίησα τι έγινε σταμάτησα στη μέση του δρόμου και λέω αυτός ήταν. Ήμουν σίγουρη. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δράστης είχε χτυπήσει άσχημα την πρώην σύντροφό του

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του δράστη της δολοφονίας της Ντόρας, μίλησε στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος Βασίλης Μπέης «υπάρχει μια αργοπορία στην διεκπεραίωση των μηνύσεων ακόμα και σε σοβαρές υποθέσεις όπως αυτή», ενώ έκανε γνωστό πως η πρώην σύντροφος είχε καταθέσει δυο μηνύσεις σε βάρος του.

Η μια για σωματική βία και απειλή, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο την είχε χτυπήσει άσχημα μέσα στο σπίτι της και μάλιστα πήγε και στο νοσοκομείο για να διαπιστωθούν τα χτυπήματα και να καταγραφούν.

Η δεύτερη μήνυση σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπέη κατατέθηκε όταν ο δράστης προσήλθε στην εργασία της κοπέλας για να την απειλήσει πως αν δεν αποσύρει την πρώτη μήνυση τότε θα ανεβάσει φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Μαρτυρίες σοκ συγγενών της 31χρονης για την σχέση της με τον 42χρονο

Η Ντόρα, όπως λένε συγγενείς και φίλοι της ήταν μία κοπέλα με όνειρα γεμάτη αγάπη για τη ζωή, μόλις 31 ετών δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο.

Η 31χρονη έζησε δίπλα στον μετέπειτα δολοφόνο της εννέα μήνες. Το καλοκαίρι αποφάσισαν να συζήσουν. Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA η μητέρα της περιγράφει την σχέση της άτυχης εκπαιδευτικού με τον 42χρονο, αλλά και την επιθετική συμπεριφορά του απέναντί της.

«Είχε μεταπτυχιακό το παιδί, έκανε σε παιδιά φροντιστήριο οπότε εάν έβγαινε μετά τις 11 για καμιά δύο ωρίτσες αφού τελείωνε εδώ, αυτό έγινε για κάποιους μήνες. Κάποια στιγμή μέσα εκεί στον Ιούλιο λέει ‘μαμά θα μείνουμε μαζί’, δεν ήθελε πολλά – πολλά, λέει ‘δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες θα γνωριστούμε και όταν γνωριστούμε’».

Το ζευγάρι πήγε τον Αύγουστο διακοπές. Εκεί, σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης Ντόρας, ξεκίνησε το μαρτύριο.

«Τελείωσε το μεταπτυχιακό της με άριστα. Αρίστευσε. Ο κύριος ζήλεψε. Κάτι που το έμαθα μετά. Το παιδί έμεινε εκεί Ιούλιο. Αύγουστο πήγανε διακοπές δύο εβδομάδες, τρεις έλειπαν Κάλυμνο πήγανε και εκεί κάτι έγινε σε ένα, που βρέθηκε μία ξαδέλφη της και εκεί ο κύριος έδειξε έναν εαυτό, αυτός είχε ξεκινήσει μόλις έκλεισε η πόρτα του σπιτιού. Της έλεγε ‘δε θα βγεις έξω’. Ξεκίνησε ας πούμε όταν θα βγαίνεις έξω το κλειδί ήταν πάντα πίσω από την πόρτα να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Η νεαρή εκπαιδευτικός μετά τις διακοπές αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτήν την σχέση. Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της είχε αρχίσει.

«Τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα και μου λέει «μαμά αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός, έχει πρόβλημα, θέλω να τον χωρίσω» και της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ. Και λέει τα είπα και στη μάνα μου τώρα μην νομίζεις ότι δεν μιλάω, δεν μιλάω και καλά τον προετοίμαζε ότι δεν πάμε καλά».

Φοβόταν για τη ζωή της

Η Ντόρα είχε εξομολογηθεί στην αδελφή της ότι φοβόταν για τη ζωή της. «Φοβότανε. Φοβότανε πολύ γιατί δεν την είχε πλησιάσει».

Οι φόβοι βγήκαν αληθινοί. Ο δράστης έστησε ενέδρα θανάτου στην Ντόρα στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της. Την πυροβόλησε δύο φορές εν ψυχρώ και λίγη ώρα αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

-Ad-