Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις – Το σχέδιο που είχε ο δολοφόνος για ισχυρό άλλοθι

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Ο δολοφόνος της 32χρονης Ντόρας λίγες ημέρες πριν το φονικό είχε ζητήσει από έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών να αλλάξει την ώρα στο καταγραφικό των καμερών ασφαλείας ώστε να καταφέρει να έχει άλλοθι.

Ο δράστης ήθελε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Ρόδο και σχεδίαζε να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο. Για αυτό το λόγο είχε απευθύνει σε έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα δύο μέρες πιο μπροστά και να δείξει ότι έχει άλλοθι», καταγγέλει ο τεχνικός σύμφωνα με το Mega

Σε άλλο σημείο της επικοινωνίας τους ο δολοφόνος της Ντόρας ξεκαθάρισε πως θέλει να ελέγχει πλήρως τι αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 31χρονη καθηγήτρια.

Προκαλεί ο θείος του δολοφόνου

Ο θείος του 42χρονου ούτε λίγο ούτε πολύ, αφήνει να εννοηθεί πως η συμπεριφορά της Ντόρας όπλισε το χέρι του δολοφόνου της.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε αυτό είναι η ένσταση μου. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με την σχέση του. Η κάθε μια από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο κάθε ένας από εμάς σας προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε «ναι εντάξει μωρούλι μου» και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε και οτιδήποτε θέλετε ξαφνικά «θέλω και την ελευθέρια μου θέλω και το αυτό», δήλωσε ο θείος του 42χρονου.

Ξεπερνώντας κάθε όριο, ισχυρίστηκε πως όσες γυναίκες έχουν πέσει νεκρές το τελευταίο διάστημα δεν ήταν όλες θύματα.

«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες τελευταία όλες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε και εσείς που είσαστε με αγγελική μορφή κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Το μέσα βάλτε μια άλλη λεξούλα», συμπλήρωσε.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της αδικοχαμένης Ντόρας

Ο πόνος βουβός. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της 31χρονης καθηγήτριας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα την ξαναδούν ζωντανή.

«Τι λόγια να σου πω κόρη μου, τι λόγια να σου πω που μας έχει κάψει. Τσουνάμι μας έριξε μες στο σπίτι μας. Κι ακόμα υπερασπίζονται το γιο της. Έναν τρελό. Έχει έναν τρελό. Ότι η μάνα…ότι ο γιος. Να έχετε πυγμή πάνω σας. Γιατί ξέρω ότι η εγγονή μου ήταν…», έλεγε θρηνώντας η γιαγιά της 31χρονης Ντόρας.

Η 31χρονη Ντόρα κηδεύτηκε δίπλα από τον παππού της στο νεκροταφείο Ταξιαρχών. Συγκλονισμένη η μητέρα της μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της φοβόταν τον 42χρονο, καθώς είχε δείξει επιθετική και χειριστική συμπεριφορά. Φίλος της Ντόρας μετά το αποτρόπαιο έγκλημα αποκάλυψε τι του είχε πει ο πατέρας της 31χρονης.

Κηδεύτηκε ο δράστης

Νωρίτερα, στην περιοχή Κοσκινού της Ρόδου έγινε η κηδεία του 42χρονου που δολοφόνησε την πρώην σύντροφο του Ντόρα και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Μας πάγωσε αυτή η είδηση πραγματικά. Κάτω από άλλες συνθήκες…ο Κώστας τέτοια πράγματα, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Στο κοιμητήριο και στην εκκλησία παραβρέθηκαν η οικογένεια του και φίλοι του. Με αυτό το τραγικό τέλος έπεσε η αυλαία μίας ακόμη γυναικοκτονίας. Η ενδέκατη από τις αρχές του 2021.