Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο δράστης – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τη δολοφονία της 56χρονης από τη Γεωργία χθες στη Θεσσαλονίκη ομολόγησε ο 48χρονος σύντροφός της.

Ο 48χρονος την σκότωσε μαχαιρώνοντάς της σε διάφορα σημεία του σώματός της μέσα στο σπίτι της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ανθρωποκτονία σε βάρος 56χρονης γυναίκας. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο συμβίος του θύματος

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2021), στην περιοχή της Ανάληψης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο συμβίος του θύματος. Πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη γυναίκα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, σε αδόμητο οικόπεδο στην περιοχή της Ανάληψης, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία είχε τεθεί φωτιά που κατασβήστηκε από περίοικους προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δολοφονία 56χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνεχείς οι τσακωμοί τους

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς αρκετές φορές οι γείτονες είχαν καλέσει την Αστυνομία καθώς το ζευγάρι τσακωνόταν διαρκώς. Έτσι και χθες.

Τα τελευταία λόγια της Γεωργιανής ήταν «σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις», φωνάζοντάς τα στην μητρική της γλώσσα.

Σύμφωνα με φίλη του θύματος η 55χρονη δούλευε ως οικιακή βοηθός τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα, και της είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της, αλλά και τη διάθεσή της να τον χωρίσει.

O φερόμενος ως δράστης έπινε και έβριζε.

Ο δράστης εργάζονταν σε οικοδομές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θύμα και δράστης ήταν παντρεμένοι, η 55χρονη είχε παιδί από άλλο γάμο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύρος-Βουτσίνος: «Έλαβα αγωγή απ’το Κράτος ότι μου παίρνει τα κτήματα γιατί λέει δεν μου ανήκουν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Τραμπ – Ζελένσκι: «Δεν είναι σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολούθησε ο 39χρονος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Πήρε προαγωγή ο ψυχίατρος που είχε εξετάσει τον 33χρονο που παρέσυρε με το όχημά του την άτυχη Ράνια
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μαγνησία: Πειθαρχική δίωξη στον διευθυντή σχολείου όπου μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εurobasket 2025: Η Εθνική… άλωσε στην παράταση 93-89 την Τσεχία και πέρασε στα τελικά με υπογραφή Παπαπέτρου και Τολιόπουλου
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση με μαχαίρι στο μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου – Ένας σοβαρά τραυματίας
21 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Προβάδισμα για Μερτς, δεύτερη δύναμη το AfD – Τρίτος ο Σολτς σύμφωνα με δημοσκόπηση
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη άντρας κοντά στον ΟΣΕ Οινοφύτων – Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι πότε θα κρατήσει ο ισχυρός παγετός – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα
21 Φεβρουαρίου, 2025