Γυναικοκτονία στην Κω: Σπάει τη σιωπή του ο 32χρονος – Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της Αναστάζια

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες» δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή στην Κω μετά από ημέρες ερευνών

Ο κ. Ζαφείρης Δρόσος, διευκρίνισε ότι ο πελάτης του – στην παρούσα φάση – κατηγορείται μόνο για αρπαγή και όχι για δολοφονία ή βιασμό.

Τα βασανιστικά ερωτήματα μετά τον μαρτυρικό θάνατο της Αναστάζια – Έσκαβε με τα χέρια της για ένα σημάδι η μητέρα της 27χρονης
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Δρόσος ανέφερε ότι ο 32χρονος δεν έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας.

Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Τέλος ο κ. Δρόσος εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 27χρονης από την Πολωνία» και επανέλαβε ότι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής, θα ρίξει «φως» στη υπόθεση.

Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της Αναστάζια

Η αστυνομία κάλεσε εκτάκτως τον σύντροφο της 27χρονης Αναστάζια, καθώς μετά από μία πρώτη ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο εντοπίστηκε το Σάββατο, εντοπίστηκαν μηνύματα που δίνουν άλλη διάσταση στη σχέση μεταξύ της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο σύντροφος της Αναστάζια δεν βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτος, με τις Αρχές να θέλουν να πάρουν απαντήσεις για τη μεταξύ τους σχέση.