Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αμετανόητος ο δράστης – «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω»

Ο 40χρονος εντοπίστηκε υπό την επίρροια αλκοόλ σε μια οικοδομή στη Φυλή. Στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε δούλευε, ενώ εργαζόταν και σε μια ταβέρνα ως ψήστης στην Μεταμόρφωση.

Στις πρώτες του κουβέντες προς τις Αρχές, ο αμετανόητος δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας δήλωσε αμετανόητος, με το επιχείρημα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν: Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω, θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου» έλεγε στην κόρη του

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο 50χρονος δολοφόνος αφού σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό πήγε σε ένα ξενοδοχείο και πλήρωσε για να μείνει και το βράδυ και άρχισε να περιφέρεται.

Τον είδαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη την διαδρομή όπου μπορούσαν να τον εντοπίσουν. Είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητούν, αλλά και στα σύνορα για να μη φύγει εκτός Ελλάδας.

Ο δράστης μάλιστα κυκλοφορούσε με τα ματωμένα ρούχα. Όταν τον βρήκαν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπύρες. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο σακούλες με μπουκάλια μπύρες.

Στην κατάθεσή του δε δήλωσε ποτέ μετανιωμένος για την πράξη του. «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου», φέρεται να έλεγε και στην κόρη του.

Βίντεο-ντοκουμέντο με επίθεση του 50χρονου

Ο 50χρονος όπως φαίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο, στις 7 Μαΐου, επιτέθηκε στοθύμα 50 μέτρα μακρυά από το σημείο που την δολοφόνησε και ακούγονται φωνές τόσο του ίδιου όσο και της 40χρονης που προσπαθεί να τον απομακρύνει. Μάλιστα ο δράστης κρατά στα χέρια του μπουκάλια μπύρας τα οποία σπα στο πεζοδρόμιο και την πλησιάζει κρατώντας ένα από αυτά.