Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα πρώτα λόγια του 39χρονου στους αστυνομικούς

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την γυναικοκτονία, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η 28χρονη, η οποία είχε μεταβεί στο Τμήμα για να εκφράσει το φόβο της και να ζητήσει ένα περιπολικό για να επιστρέψει στο σπίτι της, είδε τον 39χρονο να τις επιτίθεται να με μαχαίρι, όταν βγήκε από το τμήμα και να την τραυματίζει θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της.

Όπως τόνισε στο MEGA η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., για την γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων έχει διαταχθεί ΕΔΕ ώστε να «διαπιστωθούν εάν έγιναν ενέργειες όπως πρέπει ή οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν» από την πλευρά των αστυνομικών.

Η στιγμή που τα περιπολικά φτάνουν στο σημείο της γυναικοκτονίας

Τα πρώτα λόγια του 39χρονου στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 39χρονου γυναικοκτόνου στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη:

«Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο», φέρεται να είπε ο 39χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Γνώριμος στις Αρχές ο δράστης

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί και για άλλα εγκλήματα. Συγκεκριμένα, το 2020 το 28χρονο θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ στην συνέχεια απέσυρε την μήνυση.

Το 2019 κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε εντοπισθεί και είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.

Δύο αστυνομικοί είχαν απασχολήσει το Εσωτερικών Υποθέσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το βράδυ της Δευτέρας υπηρετούσαν δύο αστυνομικοί, η αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός. Στο συγκεκριμένο Α.Τ. θα έπρεπε να υπηρετούν 50 αστυνομικοί, ενώ αυτή την χρονική περίοδο υπηρετούν 25.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δύο αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων έχουν απασχολήσει τη  Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Συγκεκριμένα, ο ένας από τους αστυνομικούς είχε εμπλακεί σε υπόθεση με πλαστές ταυτότητες, οι οποίες κατέληγαν σε χέρια ποινικών, ενώ ο άλλος αστυνομικός – ο οποίος, σημειώνεται, ότι είχε υπηρεσία το βράδυ της γυναικοκτονίας στο Α.Τ. – είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα.