Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Την μαχαίρωσε δίπλα στο φυλάκιο της αστυνομίας

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την γυναικοκτονία έξω από αστυνομικό τμήμα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (01.04.2024).

Όλα έγιναν στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου είχε πάει η 28χρονη για να καταγγέλλει ένα ακόμα περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Ο δράστης και το θύμα είχαν χωρίσει πριν καιρό.

Ο πρώην σύντροφός της, στη συνέχεια την ακολούθησε, την είδε να μπαίνει τμήμα μαζί με έναν φίλο της και της έστησε καρτέρι.

Όταν βγήκε όλα έγιναν ταχύτατα και κανείς δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Οι κινήσεις του 39χρονου ήταν γρήγορες και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου λίγα μέτρα μακριά από το φυλάκιο της αστυνομίας.

Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” σε σοβαρή κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί είπαν στην 28χρονη να καταθέσει μήνυση, αλλά αυτή απάντησε ότι δεν θέλει. Ζήτησε ένα περιπολικό για να πάει στο σπίτι της όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο.

Η γυναίκα είπε ότι θα πάει στο σπίτι της και αν χρειαστεί θα καλέσει εκείνη περιπολικό. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, καθώς την περίμενε έξω από το τμήμα ο πρώην σύντροφός της και την δολοφόνησε.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται σχετικά: «Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύρος-Βουτσίνος: «Έλαβα αγωγή απ’το Κράτος ότι μου παίρνει τα κτήματα γιατί λέει δεν μου ανήκουν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Τραμπ – Ζελένσκι: «Δεν είναι σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολούθησε ο 39χρονος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Πήρε προαγωγή ο ψυχίατρος που είχε εξετάσει τον 33χρονο που παρέσυρε με το όχημά του την άτυχη Ράνια
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μαγνησία: Πειθαρχική δίωξη στον διευθυντή σχολείου όπου μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εurobasket 2025: Η Εθνική… άλωσε στην παράταση 93-89 την Τσεχία και πέρασε στα τελικά με υπογραφή Παπαπέτρου και Τολιόπουλου
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση με μαχαίρι στο μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου – Ένας σοβαρά τραυματίας
21 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Προβάδισμα για Μερτς, δεύτερη δύναμη το AfD – Τρίτος ο Σολτς σύμφωνα με δημοσκόπηση
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη άντρας κοντά στον ΟΣΕ Οινοφύτων – Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι πότε θα κρατήσει ο ισχυρός παγετός – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα
21 Φεβρουαρίου, 2025