H Bundesliga ανοίγει σήμερα την αυλαία με μεγάλα παιχνίδια

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την επιστροφή του ποδοσφαίρου. Η Bundesliga είναι το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα, μετά από περίπου δύο μήνες.

Η αυλαία ανοίγει με μεγάλους αγώνες. Στις 16:30 θα ξεκινήσει το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Σάλκε. Την ίδια ώρα θα γίνει η σέντρα σε τέσσερα ακόμα παιχνίδια, Φορτούνα Ντίσελντορφ-Πάντερμπορν, Λειψία-Φράιμπουργκ, Χοφενχάιμ-Χέρτα Βερολίνου και Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ. Στις 19:30 θα αρχίσει ένα ακόμα ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Γκλάντμπαχ.

Δύο αγώνες θα διεξαχθούν αύριο. Στις 16:30 θα αναμετρηθούν η Κολωνία με τη Μάιντζ και στις 19:30 η Ουνιόν Βερολίνου με τη Μπάγερν. Η 26η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, στις 21:30, με το ντέρμπι Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στα εννέα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη τους.

Μάχες για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, την παραμονή

Εννέα αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωσή του γερμανικού πρωταθλήματος και όλα τα «μέτωπα» είναι ανοιχτά. Μάχες θα γίνουν για την κατάκτηση του τίτλου, τα εισιτήρια του Champions League και του Europa League, την αποφυγή του υποβιβασμού, τον πρώτο σκόρερ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλά μακροχρόνια στοιχήματα για το τι θα συμβεί στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν στον πρώτο σκόρερ στο υπόλοιπο της σεζόν, τους πόντους που θα συγκεντρώσουν και τα συνολικά γκολ που θα πετύχουν και θα δεχτούν η Μπάγερν, η Ντόρτμουντ, η Λειψία, η Γκλάντμπαχ και η Λεβερκούζεν στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές.

Μακροχρόνια στοιχήματα προσφέρονται ακόμα για την ομάδα που θα παραμείνει αήττητη στο υπόλοιπο της σεζόν, την ομάδα που δεν θα ηττηθεί στην έδρα της, την ομάδα που θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια από σήμερα έως το τέλος της περιόδου.

-Ad-