H Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και συγκλονίζει

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τις δικές της άσχημες παρόμοιες εμπειρίες.

«Μου έχει συμβεί 2-3 φορές και πολύ άσχημα και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα το θάρρος ούτε να αντιδράσω, ούτε να σηκωθώ να φύγω, ούτε να το καταγγείλω. Γύρισα στο γραφείο μου τότε, έβαλα τα κλάματα και θεώρησα ότι κάτι κάνω στραβά και το προκάλεσα εγώ. Συνέβη μια φορά στον χώρο των πολυεθνικών, μία στον χώρο της τηλεόρασης και μία στον χώρο ενός οργανισμού.

Την τρίτη φορά που ήμουν μεγάλη και είχα την πολυτέλεια να απαντήσω και να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, δεν το κατήγγειλα γιατί είναι ένας οργανισμός που δεν τα βάζεις, πολύ δυνατός. Το είπα, όμως, σε πάρα πολύ κόσμο. Συνεχίζει να είναι εκεί. Έβλεπα να πηγαίνει στο γραφείο του μία κοπέλα, νέα σαν τα κρύα τα νερά και κλεινόταν στο γραφείο του κάθε δεύτερη μέρα. Εγώ ως γυναίκα την κακοχαρακτήρισα. Μετά, λοιπόν, κατάλαβα και έμαθα. Αυτή την βοήθησα. Είχε ένα παιδάκι και απειλούταν», αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα και την καλύτερη γνώμη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: Zappit.gr

-Ad-