H νέα απάντηση του Αρναούτογλου στον Κανάκη

Στον Αντώνη Κανάκη και στα όσα είπε για εκείνον απάντησε ξανά μέσα από live μετάδοση που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους. Που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση των ανθρώπων είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους. Θα ετοιμάσω μια απάντηση. Την είχα έτοιμη.

Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά. Στο τέλος της σεζόν, αν όλα έχουν πάει καλά, θα απαντήσω έτσι όπως πρέπει για αυτές τις ανοησίες που άκουσα.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30% και 25%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι; Δε μπορούσα να βγω στις αρχές Σεπτεμβρίου; Έχω και άλλα πράγματα που θα έπεφταν τα μαλλιά πολλών ανθρώπων αν έβλεπαν τι ετοιμάσαμε χθες. Γιατί δεν ξέρει και ο κόσμος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πολωνία: Συμφωνία-μαμούθ ύψους 2 δισ. ευρώ με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη της αεράμυνας με Patriot
31 Μαρτίου, 2025
Σάλος με τις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για Φιλιππίδη και Παπούλια
31 Μαρτίου, 2025
Μασκ: Έλεγχος στα μέλη του Κογκρέσου που πλούτισαν περιέργως
31 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Έμπρακτη στήριξη στη βιομηχανία αλουμινίου»
31 Μαρτίου, 2025
Λεπέν: «Παραβιάστηκε ολοκληρωτικά το κράτος δικαίου»
31 Μαρτίου, 2025
Σοφία Αλιμπέρτη για Πάρο: «Νησάκι μου, κανείς δεν νοιάζεται για σένα»
31 Μαρτίου, 2025
Κακοκαιρία: Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική από Πάρο και Μύκονο
31 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Νέοι διάλογοι πριν και μετά την τραγωδία
31 Μαρτίου, 2025
Τσίπρας: Όλα όσα είπε για τις συναντήσεις που είχε στο Πανεπιστήμιο Harvard
31 Μαρτίου, 2025
Κορωπί: Βίντεο από τη δεύτερη επίθεση του 50χρονου
31 Μαρτίου, 2025