Η Accademia Pizzaioli Greece παρούσα στο παγκόσμιο συνέδριο των Istruttori στη Ρώμη

Η Accademia Pizzaioli Greece, ήταν παρούσα στον παγκόσμιο συνέδριο των Istruttori που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαΐου 2023 στη Ρώμη, αποδεικνύοντας τη συστηματική συμμετοχή της σε σημαντικές διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνση:

Η βράβευση του Istruttore της Accademia Pizzaioli Greece, Angelo Genovese, για το εκπαιδευτικό του έργο ήταν η αφορμή για συζητήσεις, προτάσεις και νέες ιδέες που θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Οι εκπρόσωποι της Accademia Pizzaioli Greece είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρια Michelin Heinz Beck!

Στο event παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της Accademia Pizzaioli Greece, Χρήστος Βιτσικάνος, η διευθύντρια σπουδών, Ξένια Μακρυκώστα και ο Istruttore της Accademia Pizzaioli Greece, Angelo Genovese.

Η φημισμένη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.