Η Αχτσιόγλου διαψεύδει ότι επικοινώνησε μαζί της ο Κασσελάκης – Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατηγορηματική διάψευση της πληροφορίας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε μαζί της πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου μέσω δήλωσή της το πρωί της Κυριακής.

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», αναφέρει στην τοποθέτησή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κ. Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν από τη συνεδρίαση της ΚΕ, αλλά η βουλευτής δεν απάντησε ποτέ στην κλήση του.

Η απάντηση Κασσελάκη

Λίγη ώρα μετά την διάψευση κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη ανέφεραν: «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

Η νέα απάντηση Αχτσιόγλου 

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.

Η κυρία Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», αναφέρουν άνθρωποι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απειλή για βόμβα σε πτήση της American Airlines με προορισμό το Νέο Δελχί
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Η ώρα της αλήθειας στην κάλπη
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Στο χειρουργείο το ένα από τα δύο θύματα των πυροβολισμών έξω από νυχτερινό κέντρο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: Σενάριο σήψης «βλέπουν» οι επιστήμονες για την επιδείνωση της υγείας του – Έκανε μετάγγιση λόγω σοβαρής αναιμίας
23 Φεβρουαρίου, 2025
Κόνι Μεταξά για το διαζύγιο με τον Μάριο Καπότση: «Σώθηκε» γιατί έφυγε από δίπλα μου; – Μεγάλη κουβέντα το ποιος φεύγει
23 Φεβρουαρίου, 2025
Νότια προάστια: Επιχειρηματίας κατήγγειλε διάρρηξη στο σπίτι του – Άγνωστοι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 58χρονος που τραυμάτισε με όχημα και εξύβρισε αστυνομικό
23 Φεβρουαρίου, 2025
Tραμπ για Ουκρανία: «Ζητάμε σπάνιες γαίες και πετρέλαιο, οτιδήποτε μπορούμε να πάρουμε»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Εξωφρενικό τροχαίο με ένα 4χρονο στο νοσοκομείο – Ο πατέρας του οδηγούσε μεθυσμένος
23 Φεβρουαρίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: Του χορηγήθηκε ξανά οξυγόνο – Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και πιστούς στο μήνυμά του
23 Φεβρουαρίου, 2025