Η AEGEAN στήριξε και φέτος τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Περισσότερους από 73.000 δρομείς από όλο τον κόσμο υποδέχτηκε η Αθήνα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, για το πιο ιστορικό, δρομικό αγώνισμα, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και η AEGEAN για ακόμη μία χρονιά ήταν εκεί, στηρίζοντας τη διοργάνωση και όλους όσοι έλαβαν μέρος ως «Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ» και «Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου της Αθήνας».

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση:

H AEGEAN, από το 2015, συμβάλλει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, που φέρνει κοντά χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο και προβάλλει την Αθήνα, ως έναν διεθνή ιστορικό προορισμό αθλητικού τουρισμού και φιλοξενίας.

Παράλληλα, η AEGEAN, συμβάλλοντας στη μεγάλη γιορτή που διοργανώθηκε και φέτος για το ευρύ κοινό στο «χωριό των χορηγών» κάλεσε όλους στο περίπτερό της για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του Μαραθωνίου, συμμετέχοντας σε έναν «συλλογικό Mαραθώνιο 42,2 χιλιομέτρων» και να κερδίσουν δώρα. Εκεί, 180 δρομείς αριθμός που αντιστοιχεί στους επιβάτες ενός αεροσκάφους της AEGEAN ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να καλύψουν την κλασική απόσταση του Μαραθωνίου, τρέχοντας διαδοχικά σε διαδρόμους γυμναστικής, με στόχο να ολοκληρώσουν τη διαδρομή πριν τη λήξη του επίσημου Μαραθωνίου, στις 6:00 μ.μ. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια και εκπτωτικούς κωδικούς για ταξίδια με την AEGEAN, συμμετέχοντας έτσι σε ένα μοναδικό δρώμενο, που συνδύαζε το αθλητικό πνεύμα και την ταξιδιωτική εμπειρία.

Ταυτόχρονα, η δρομική ομάδα της AEGEAN έδωσε δυναμικό παρόν και στη φετινή διοργάνωση, με συνολικά 800 δρομείς εργαζόμενους και φίλους της εταιρείας κάθε ηλικίας να λαμβάνουν μέρος τόσο στους αγώνες των 5 και 10 χλμ. όσο και στην κλασική διαδρομή των 42 χλμ., επιδιώκοντας να κατακτήσουν τον προσωπικό τους στόχο, ενσαρκώνοντας την πίστη στις αξίες της προσπάθειας και της αντοχής.

Η AEGEAN από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, εδώ και 25 χρόνια, επιδιώκει να βρίσκεται κοντά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της Αθήνας, αλλά και της χώρας που προάγουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον τουρισμό και δημιουργούν νέους λόγους επίσκεψης και γνωριμίας με τον προορισμό και τους ανθρώπους της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΗΠΑ: Πρόσκληση στον Τραμπ να μιλήσει στο Κογκρέσο στις 4 Μαρτίου
26 Ιανουαρίου, 2025
Δολοφόνησαν δημοσιογράφο στο Μεξικό
26 Ιανουαρίου, 2025
Ανήλικη μαζί με ενήλικα έκλεψαν 14.000 ευρώ από σπίτι στην Ημαθία
26 Ιανουαρίου, 2025
Αθλητής του μποξ αναζητείται για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
26 Ιανουαρίου, 2025
Γιάννης Ζιάγκας: Πέθανε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
26 Ιανουαρίου, 2025
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 3χρονο παιδί στο Ηράκλειο
26 Ιανουαρίου, 2025
Iσραήλ: Ο στρατός παραμένει στον νότιο Λίβανο, παρά την λήξη της προθεσμίας για απόσυρσή του
26 Ιανουαρίου, 2025
id.gov.gr: Πότε λήγει η διορία για νέα ταυτότητα
26 Ιανουαρίου, 2025
Λάρισα: Νέα επεισόδια βίας μεταξύ ανηλίκων
26 Ιανουαρίου, 2025
Για δεύτερη φορά πατέρας ο Μύρωνας Στρατής
26 Ιανουαρίου, 2025