Η AEGEAN ταξίδεψε μαζί με το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή για να μοιράσει δώρα

Η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της AEGEAN, μαζί με το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή, ταξίδεψαν ανά την Ελλάδα προσφέροντας δώρα και στιγμές χαράς σε περισσότερα από 300 παιδιά που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από επιλεγμένα ιδρύματα και ΜΚΟ παιδικής φροντίδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της AEGEAN:

Τα φετινά Χριστούγεννα, η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της AEGEAN, μαζί με το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή, ταξίδεψαν ανά την Ελλάδα προσφέροντας δώρα και στιγμές χαράς σε περισσότερα από 300 παιδιά που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από επιλεγμένα ιδρύματα και ΜΚΟ παιδικής φροντίδας. Μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε από τους ανθρώπους της AEGEAN και την επιθυμία τους να προσφέρουν αλλά και να μοιράσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης στα παιδιά.

Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα τα περισσότερα από 150 μέλη του AEGEAN Santa Crew, αφού συγκέντρωσαν και τύλιξαν τα δώρα τους, ταξίδεψαν ταυτόχρονα σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Χίο, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη και Κέρκυρα, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε δομές που είτε φιλοξενούν είτε υποστηρίζουν παιδιά που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και φροντίδα. Μαζί τους ταξίδεψαν οι ειδικές μουσειοσκευές και οι εκπαιδευτές από το χριστουγεννιάτικο εικαστικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, που υλοποίησαν εκπαιδευτικά προγράμματα και ανέλαβαν, μαζί με τους εθελοντές της AEGEAN, την ψυχαγωγία των παιδιών, φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και εικαστικές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη Συλλογή έργων τέχνης του Ιδρύματος.

Η AEGEAN και το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή ενθάρρυναν και υποστήριξαν αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και ευχαριστούν όσους συμμετείχαν και στήριξαν την ενέργεια και κυρίως τα παιδιά από το ορφανοτροφείο Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, το παιδικό Χωριό SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, την Κιβωτό του Κόσμου στη Χίο, το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου στη Ρόδο, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» και το οργανοτροφείο Κέρκυρας, που δέχτηκαν και αγκάλιασαν με την αγάπη τους την πρωτοβουλία αυτή.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024