Η ανακοίνωση του OPEN για τη δήλωση Κούγια προς Καινούργιου

Με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός Open πήρε θέση γύρω από το θέμα που έχει ανακύψει με την κόντρα του Αλέξη Κούγια με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σταθμός υποδέχθηκε με ικανοποίηση τις διευκρινίσεις του Αλέξη Κούγια για την Κατερίνα Καινούργιου, ξεκαθάρισε όμως πως θα συνεχίσει να στηρίζει απόλυτα όλους τους συνεργάτες, δημοσιογράφους ή παρουσιαστές του σταθμού σε κάθε περίπτωση.

Η ανακοίνωση:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας.