Η Αναστασία Γιάμαλη στο MEGA – Η επίσημη ανακοίνωση

Το MEGA ανακοίνωσε σήμερα πως υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του. Όπως σημειώνει, η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό «στίβο» του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Στην ανακοίνωση του MEGA δεν αναφέρεται ούτε η χρονική διάρκεια της συνεργασίας της δημοσιογράφου με το «Μεγάλο Κανάλι» ούτε και το ποια εκπομπή θα αναλάβει να παρουσιάσει η Αναστασία Γιάμαλη.

Η ανακοίνωση του καναλιού, αναφέρει: «Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του.

Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό «στίβο» του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον «αγώνα» της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον «παλμό» της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».