Η αντίδραση Καραμανλή για τα σενάρια περί αποχώρησης

Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Κώστα Καραμανλή να αποχωρεί από την πολιτική και την πρόθεση του να αρνηθεί ακόμα και αν του προταθεί υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το news247,gr ο Κώστας Καραμανλής, όχι μόνο δεν αποχωρεί από την πολιτική, αλλά ξεκινά και σειρά δημόσιων παρεμβάσεων, που θα ξεκινήσουν με την ομιλία του στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της, στη Θεσσλονίκη στις 27 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί με το “Χρυσό Μετάλλειο” της Εταιρείας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση πριν τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά θα παραμείνει στην εκδήλωση για να παρακολουθήσει την ομιλία Καραμανλή

Ο Κώστας Καραμανλής δεν θα περιοριστεί σ’ αυτή την εκδήλωση, αλλά θα μιλήσει σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Φλέτσερ στη Βοστώνη, όπου είναι και η έδρα του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και στο LSI και το Πανεπιστήμιο City στο Λονδίνο. Σε κάποιες απ’ αυτές τις παρεμβάσεις του ο πρώην πρωθυπουργός θα υπερασπιστεί το έργο των κυβερνήσεών του, δίνοντας απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει το ίδιο και εντός Κοινοβουλίου, κάτι που απέφυγε την τελευταία δεκαετία.

Η πολιτική δραστηριότητα του Κώστα Καραμανλή δεν σημαίνει ούτε ότι θα παρέμβει στο εσωκομματικό πολιτικό παιχνίδι στη ΝΔ, αλλά ούτε ότι θα εκκινήσει συζητήσεις για την Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς οι σχέσεις του με τον Προκόπη Παυλόπουλο θεωρούνται άριστες

-Ad-