Η αντίδραση της Βάσως Μαζωνάκη στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο αδελφός της σε βάρος της

Τα δύο αδέλφια που ήταν κάποτε αχώριστα και αγαπημένα, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη.

Την απάντηση της Βάσως Μαζωνάκη στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εις βάρος της ο αδελφός της, Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η αντιδικία αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Σήμερα, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» την πρόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και την απάντηση της αδελφής του, Βάσως, στα ασφαλιστικά μέτρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε σήμερα, μετά από επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιστεί με την αδελφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μη φτάσουν στα δικαστήρια».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε για την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι. Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».