Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η στροφή 180 μοιρών που έκανε σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην υπόθεση θρίλερ. Ο πατέρας της άτυχης Τζωρτζίνας, εκείνος που αρχικά στήριζε την 36χρονη μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Τα βίντεο από το καρναβάλι της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας εικόνες όπως αυτές στο γάμο της κουμπάρας του δυο χρόνια πριν με τον ίδιο να χορεύει ζεϊμπέκικο κι την τότε γυναίκα να σέρνει το χορό.

Οι εξαντλητικές προπονήσεις σε γυμναστήριο μόλις τρεις μήνες μετά τον πρώτο θάνατο παιδιού τους, τα ταξίδια, η αρχική στήριξη και η μεταστροφή του, στη συνέχεια είχαν δώσει τροφή για σχόλια και συζητήσεις.

Από την τυχαία γνωριμία τους, σε γήπεδο της Πάτρας το 2013 και τον γάμο τους, ένα χρόνο μετά που έγινε θέμα σε τοπικές εφημερίδες της εποχής, στα πρώτα χρόνια του κοινού τους βίου, με στιγμές οικογενειακής ευτυχίας κοντά στα παιδιά και από εκεί στα δύσκολα χρόνια των εντάσεων, των διαπληκτισμών και των θανάτων των τριών κοριτσιών τους, που έμοιαζαν ανεξήγητοι.

Μέσα σε 10 χρόνια άλλαξαν τα πάντα. Ο κεραυνοβόλος έρωτας έδωσε τη θέση του, σε μια σχέση τοξική με το άλλοτε αγαπημένο αντρόγυνο να βρίσκεται απέναντι.

Μια σειρά από δηλώσεις, αναρτήσεις και εικόνες αποτύπωναν τις διακυμάνσεις στην σχέση τους, μέχρι την τελική ρήξη.

Όλα ξεκινούν το 2013. Οι δυο τους γνωρίζονται σε τοπικό αγώνα πρωταθλήματος. Εκείνος είναι τερματοφύλακας και εκείνη επόπτης γραμμών.

Τα πάντα όμως ανατρέπονται. Οι κρίσεις αρχίζουν το 2017 και κορυφώνονται μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019. Τίποτα στο εξής δεν πρόκειται να ξαναγίνει όπως πριν.

Τα όσα συμβαίνουν προβληματίζουν. Μόλις 18 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, οι δυο τους παίρνουν μέρος σε πρωτομαγιάτικο μπάρμπεκιου. Ακολουθεί ρομαντικό ταξίδι στην Καστοριά με την κατηγορούμενη να ρωτάει για καλά ταβερνάκια κι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, μια σειρά από κοινές προπονήσεις σε γυμναστήριο με personal trainer.

Ελάχιστοι γνωρίζουν για τα προβλήματα στη σχέση τους. Σε κοινές εμφανίσεις και σε φωτογραφίες που πόζαραν μαζί, έδειχναν πάντα αγαπημένοι.

Μια σειρά από μηνύματα αποκαλύπτουν τα όσα ζούσε η Τζωρτζίνα από τότε που έχασε τις δύο αδερφές της.

Ακόμα όμως και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, οι δυο τους, μπροστά στις κάμερες προσπαθούν να δείξουν ενωμένοι.

Πίσω από τις κάμερες οι καυγάδες τους σε δικηγορικά γραφεία και όχι μόνο έχουν αρχίσει να πυκνώνουν.

Μια μέρα πριν η κατηγορούμενη συλληφθεί, ο εν διαστάσει σύζυγός της, εμφανιζόταν στο Live News βέβαιος για την αθωότητά της.

Ακόμα όμως και μετά τη σύλληψη της γυναίκας που τον έκανε πατέρα, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις λέξεις που χρησιμοποιούσε.

Η μεταστροφή ολοκληρώνεται και οι όποιες γέφυρες είχαν απομείνει ανάμεσα στους δυο τους κόβονται οριστικά.

Στηρίζει το κατηγορητήριο, τρέχει τις διαδικασίες του διαζυγίου και βρίσκεται σταθερά απέναντι στην πρώην γυναίκα του, με τον ίδιο να προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του και να αφήσει οριστικά πίσω όλα όσα τον πλήγωσαν, τον ενόχλησαν και τον έκαναν χωρίς να το επιδιώξει γνωστό σε μια ολόκληρη τη χώρα.

Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στην απόφαση του δικαστηρίου

Δικαιωμένος μετά την καταδίκη της Πισπιρίγκου αισθάνεται ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

«Μέχρι τελευταία στιγμή πριν τη σύλληψη της κατηγορούμενης ήταν δίπλα της. Δεν είχε κανένα λόγο να υποψιάζεται οτιδήποτε μέχρι τη στιγμή της σύλληψής της. Είναι από τα πράγματα που σε καθορίζουν και σε διαλύουν. Ο κος Δασκαλάκης το αντιμετώπισε με μία ανακούφιση. Από αυτά που συζητήσαμε, το περίμενε», είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Όπως είπε ο δικηγόρος, εκτιμάται πως το λιγότερο τα 16 χρόνια θα παραμείνει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου.