Η απάντηση του Π. Μαρινάκη στο πόρισμα του ΕΔΟΑΣΑΑΜ – «Οι τρεις λόγοι που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί συγκάλυψης»

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου. Οι τρεις λόγοι που που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί συγκάλυψης:

«Αυτός ο ανεξάρτητος οργανισμός στελεχώθηκε, χωρίς να γίνει ποτέ καμία παράμεμβαση. Σε αυτήν την πολύ σοβαρή δουλειά που κράτησε σχεδόν δύο χρόνια, συμπεριλήφθηκε η παρουσία ξένων πραγματογνωμόνων με πολύ μεγάλη εμπειρία. Έλληνες και Ευρωπαίοι επιστήμονες αναζήτησαν και συνεχίζουν να αναζητούν τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ. Από τα πρώτα συμπεράσματα, επιβεβαιώνεται αυτό που είχε ειπωθεί από την πρώτη στιγμή, ότι εκείνη τη μοιραία νύχτα συναντήθηκαν μια σειρά από μοιραία ανθρώπινα λάθη με σωρεία πολύ μεγάλων διαχρονικών και κρίσιμων αδυναμιών, παθογενειών του ελληνικού κράτους. Αυτό είναι το συμπέρασμα που νομίζω πως ένας ψύχραιμος παρατηρητής της παρουσίασης βγάζει. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το πόρισμα, όπως και κάθε πόρισμα, θα το αξιολογήσει η Δικαιοσύνη. Είναι πολύ κρίσιμο να μην αδικήσουμε τη δουλειά των ανθρώπων αυτών».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Δικαιοσύνη είναι να μου φέρουν πίσω το παιδί μου» – Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Πιθανή η ύπαρξη αγνώστου καυσίμου» αναφέρει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ – 5 με 7 τα θύματα από τη φωτιά
27 Φεβρουαρίου, 2025
Χείμαρρος η Ανθή Βούλγαρη για το πόρισμα των Τεμπών: «Καταλαβαίνετε για τι καραγκιοζιλίκια μιλάμε τώρα;»
27 Φεβρουαρίου, 2025
Συλλαλητήρια μνήμης για τα Τέμπη: Σύσκεψη στην ΕΛΑΣ – Έλεγχοι, drones, ελικόπτερα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
27 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Νέα 48ωρη κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Στο «μάτι» 10 περιοχές, 112 στη δυτική Ελλάδα
27 Φεβρουαρίου, 2025
Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του στη ΜΕΘ ο Αλέξης Κούγιας – Για πέμπτο 24ωρο διασωληνωμένος ο ποινικολόγος
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Ποινική δίωξη σε πρώην και νυν στελέχη του ΟΣΕ και στέλεχος της εταιρίας φύλαξης
27 Φεβρουαρίου, 2025
ΟΠΕΚΑ: Αύριο η καταβολή των επιδομάτων για τον Φεβρουάριο – Οι δικαιούχοι
27 Φεβρουαρίου, 2025
Η απάντηση του Π. Μαρινάκη στο πόρισμα του ΕΔΟΑΣΑΑΜ – «Οι τρεις λόγοι που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί συγκάλυψης»
27 Φεβρουαρίου, 2025
Καθαρά Δευτέρα: «Τσιμπημένη» η τιμή της λαγάνας – Πως διαμορφώνονται οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι
27 Φεβρουαρίου, 2025