Η απάντηση του Πέτσα στον Τσίπρα

«Κάθε μέρα και μια ακόμη αυτογελοιοποίηση για τον κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Στέλιος Πέτσας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ανακάλυψε» την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και βαφτίζει «αποκάλυψη», μια σύμβαση η οποία έχει υπογραφεί και έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια εδώ και έξι μήνες και στην πλατφόρμα της Commission για δημόσιες συμβάσεις! Και έχει αναλυθεί δημοσίως από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, ήδη από την Δευτέρα, ότι η σύμβαση αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των συμβάντων των κινητών ομάδων του ΕΟΔΥ, των ΚΟΜΥ. Ένα υποσύστημα δηλαδή που καταλήγει, όπως και όλοι οι δειγματολήπτες στη χώρα μας, στο ένα και μοναδικό Μητρώο Ασθενών COVID-19.

Και συνεχίζει ο κ. Τσίπρας την αθλιότητα της συνωμοσιολογίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων για δήθεν «μαγείρεμα» στοιχείων, ενώ από την Κυριακή, που έγινε το πρώτο δημοσίευμα, κορυφαία μέλη της Επιτροπής των Ειδικών σε δημόσιες δηλώσεις τους διέψευσαν κατηγορηματικά τα μυθεύματα περί διπλών βιβλίων. Χαρακτηριστικά ο κ. Βατόπουλος ανέφερε ότι «έγραψαν για διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ λες και θα κλέψει κάποιος την εφορία. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει». Ενώ ο κ. Σύψας είπε ότι «εάν είχα υποψιαστεί εγώ προσωπικά σαν επιστήμονας, αλλά και όλα τα μέλη της επιτροπής, ότι γίνεται οποιοδήποτε είδος κακής χρήσης των δεδομένων του ΕΟΔΥ, οποιοδήποτε “μαγείρεμα” δηλαδή, θα είχα παραιτηθεί πρώτος και θα είχα καταγγείλει τα πάντα».

Με την στάση του ο κ. Τσίπρας, υπονομεύει την εμπιστοσύνη και τον κοινό αγώνα όλων απέναντι στον πιο ύπουλο εχθρό, τον κορονοϊό. Σπεκουλάρει σε καταστροφές και θανάτους γιατί πιστεύει ότι έτσι θα αποκτήσει ακροατήριο. Και τελικά αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, καθώς το μόνο που πετυχαίνει είναι να υπενθυμίσει πόσο ίδιος μένει με την περίοδο που επί των ημερών του πλεκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου το γνωστό γαϊτανάκι με δημοσιογράφους και Υπουργούς του υπό την επίβλεψη της White Porscha.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Φωτιά στο Μάτι: «Υπάρχουν αταυτοποίητες σοροί 7 χρόνια μετά»
16 Μαρτίου, 2025
Β. Μακεδονία – Μίτσκοσκι: «Αλληλεγγύη, ανθρωπιά και υπευθυνότητα»
16 Μαρτίου, 2025
Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Β. Μακεδονίας – «Έτοιμοι να προσφέρουμε»
16 Μαρτίου, 2025
Κίνηση τώρα: Σύγκρουση οχημάτων στη Λ. Κηφισού
16 Μαρτίου, 2025
Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου
16 Μαρτίου, 2025
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 33 νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους και τις καταστροφικές καταιγίδες
16 Μαρτίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη
16 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι: Συνελήφθη η 22χρονη οδηγός του ΙΧ
16 Μαρτίου, 2025
Κοζάνη: Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ! 61χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του – Κρεμάστηκε από κουρτινόξυλο
16 Μαρτίου, 2025