Η αστυνομικός που έκανε σεξ με 7 συναδέλφους περιγράφει τις «περιπέτειες» της

Η αστυνομικός από το Τενεσί των ΗΠΑ που κατηγορείται, επειδή έκανε σεξ με 7 συναδέλφους της εν ώρα υπηρεσίας, έδωσε κατάθεση και σε 61 σελίδες περιέγραψε τις εξωσυζυγικές «περιπέτειες» της.

Η 26χρονη Μέγκαν Χολ που υπηρετούσε στη μικρή πόλη Λα Βερν, ανέφερε ότι βρίσκεται σε ανοιχτό γάμο με τον Τζεντιντάια Χολ, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το Κολέγιο. Όπως είπε, η κρίση στον γάμο της την έκανε «απεγνωσμένη» για περιστασιακό σεξ, αναφέρει χαρακτηριστικά η dailymail.co.uk.

Έτσι, παραδέχτηκε μόνο ότι έκανε σεξ με τον αστυνομικό Λάρι Χόλαντεϊ, ενώ ερωτηθείσα για τις φήμες ότι είχε παράνομη σχέση με τον αρχιφύλακα Λούις Πάουελ, και ότι μιλούσε ανοιχτά σε άλλους για το μέγεθος του μορίου του, η 26χρονη αρνήθηκε ότι υπήρχε κάτι μεταξύ τους.

Έπειτα, είπε ότι ο Πάουελ απείλησε να αυτοκτονήσει όταν προσπάθησε να βάλει τέλος στον παράνομο δεσμό τους. «Με πρόδωσες, νόμιζα ότι νοιαζόσουν για εμένα, ότι υπήρχα μόνο εγώ στη ζωή σου αλλά με πλήγωσες πολύ», φέρεται να της έγραψε σε μήνυμα που της έστειλε. Όπως φαίνεται, ο αρχιφύλακας ανακάλυψε κάποια στιγμή τις «στενές επαφές» που είχε η αγαπημένη του με διάφορους συναδέλφους τους και ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του.

Επίσης, αναφέρθηκε στην κατάθεσή της στη σεξουαλική επαφή που είχε με τον συνάδελφό της, Πάτρικ Μαλιόκο, σε ένα σκάφος, λέγοντας ότι «το μαγιό της ήταν κάπως φαρδύ και γλίστρισε από το σώμα της». Έτσι, περιέγραψε πώς, σε μια ξεχωριστή περίσταση, προσπάθησε να παρασύρει τον σύζυγό της σε «ανταλλαγή συντρόφων» με τον Μαλιόκο και τη σύζυγό του Έιμι, που ήταν ιδιαίτερα δεκτικοί στην ιδέα, ωστόσο εκείνος δεν δέχτηκε. «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε όλοι μεταξύ μας στον καναπέ, αλλά εκείνος είπε όχι. Παλαιότερα είχαμε ξανακάνει τρίο, και δεν περίμενα ότι θα είχε πρόβλημα».

Μάλιστα, είπε πως είχε προσπαθήσει ξανά να πείσει τον σύζυγό της, Τζεντιντάια, να δοκιμάσουν το swinging με έναν συνάδελφό της, Τάι ΜακΓκάουαν, και τη γυναίκα του, αλλά και πάλι απέτυχε.