Η ατάκα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Εκτός Προεδρικού Μεγάρου φαίνεται πως είναι το μέλλον του Προκόπη Παυλόπουλου, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε σε συνεργάτες του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο κ. Παυλόπουλος φέρεται να υποστήριξε σε επαφές με στενούς του συνεργάτες ότι γνωρίζει πως δεν βρίσκεται στις επιλογές του πρωθυπουργού με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και λήγει η θητεία του.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά», φέρεται να υποστήριξε ο Προκόπης Παυλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι έκανε ότι επιτάσσει ο ρόλος του και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέφερε ότι από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας έχει στενές επαφές με τον Κώστα Καραμανλή, τον Νικήτα Κακλαμάνη και τη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί αρκετά συχνά με τους Γιώργο Κατρούγκαλο, Νίκο Παρασκευόπουλο και Νίκο Παππά, ενώ φέρεται να εξέφρασε και την εκτίμησή του για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Καθηγήτριες καταγγέλλουν εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση
12 Φεβρουαρίου, 2025