Η Χριστίνα Παππά έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα

Με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Παππά ενημέρωσε τους followers της ότι δέχτηκε επίθεση από άνδρα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι (27.06.2024), όταν η Χριστίνα Παππά πήγε σε ένα φαρμακείο της Γλυφάδας, όπου ένας άνδρας μπήκε μέσα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ. Η γνωστή επιχειρηματίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, αλλά όταν ενημέρωσε τον άνδρα εκείνος της έκανε, αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική.

«Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δε θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και του είπα “Ρε αλήτη, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μη μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μη φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Και συνέχισε: «Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη και να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει, και να βγει από το αυτοκίνητο για να με χτυπήσει».