Η ΔΕΛΤΑ στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη στην πορεία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024

Η ΔΕΛΤΑ ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με τον αρσιβαρίστα πρωταθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη και την εταιρική απόφασή της να τον στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη @delta_gr που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου ως τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως, η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ΄ τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο «θηρίο» μέσα μου για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε… Αλλά, αυτή τη φορά, όλοι μαζί», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η «ΔΕΛΤΑ -με συνέπεια και συνέχεια- υποστηρίζει αθλητές που προάγουν το ολυμπιακό ιδεώδες και κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Εδώ και 70 χρόνια, η ελληνική εταιρεία γάλακτος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, θεωρεί χρέος της να στηρίζει τους νέους ανθρώπους στο να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, τιμώντας παράλληλα τη χώρα μας με τον προσωπικό τους αγώνα. Αλλά και θεωρεί ευθύνη της το να προάγει αυτά τα εξαιρετικά πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Με ενσυναίσθηση και υπερηφάνεια, η ΔΕΛΤΑ στέκεται από σήμερα στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη, στηρίζοντας όλη την πορεία του έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και εύχεται καλή επιτυχία στον δύσκολο στόχο που έχει θέσει!».

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά στηρίζει αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως η μακροχρόνια συνεργασία της με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, η οποία ενδυναμώθηκε κατά την πορεία του για το Τόκυο, αλλά και αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συλλήψεις μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο
6 Μαρτίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Όλα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – «Εάν το είχε πάρει χαμπάρι έγκαιρα, θα το προλάβαινε»
6 Μαρτίου, 2025
Κ. Μητσοτάκης: Οι ώρες των μεγάλων αποφάσεων για την ΕΕ έχουν φτάσει – Στις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία πρέπει να συμμετέχουν και οι ΗΠΑ
6 Μαρτίου, 2025
Εύη Βατίδου σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πια εδώ είναι στοιχείο αξιοπρέπειας»
6 Μαρτίου, 2025
Ηράκλειο: Οδηγός σε αμόκ παρέσυρε ζευγάρι – Νωρίτερα είχε καταστρέψει χωράφι τους
6 Μαρτίου, 2025
Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στη Βουκουρεστίου
6 Μαρτίου, 2025
Φάμελλος σε Σκέρτσο: Ισχύει ή όχι δημοσίευμα το οποίο φέρεται να σας εμπλέκει σε διαδικασία αλληλογραφίας με τον Χρ. Τριαντόπουλο
6 Μαρτίου, 2025
Σεπόλια: Άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα σε ταράτσα πολυκατοικίας
6 Μαρτίου, 2025
Λογαριασμοί ρεύματος: Στο 1,5 λεπτό ανά kWh οι επιδοτήσεις για τα νοικοκυριά τον Μάρτιο – Στα 3,5 λεπτά για τους ευάλωτους καταναλωτές
6 Μαρτίου, 2025
Συνελήφθησαν δύο άτομα που προσπάθησαν να εισάγουν μέσω του «Ελ. Βενιζέλος» πάνω από 17 κιλά κοκαΐνης
6 Μαρτίου, 2025