Η δικηγόρος του Ηλία Μίχου απαντά γιατί τον ανέλαβε – Οι κατάρες που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του

Η Δικαιοσύνη αποφάσισε τις προηγούμενες ημέρες την καταδίκη του Ηλία Μίχου για τον βιασμό μιας 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού. Η δικηγόρος του, κα Κουρτέση, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής “T-Live” του Alpha το μεσημέρι της Τρίτης (02/04).

Η κ. Κουρτέση αναφέρθηκε στην υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, αποκάλυψε τι απάντησε στον Ηλία Μίχο όταν την ρώτησε γιατί ανέλαβε την υπεράσπισή του ενώ εξομολογήθηκε πως δέχεται συνεχώς κατάρες.

«Δύο άνθρωποι αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στη φυλακή κι επιστρέφουν ως καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό. Πήγα να δω σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο τον κατηγορούμενο πριν την απαγγελία της απόφασης επί της ενοχής. Όποιος κι αν είναι, είναι ένας κρατούμενος», ανέφερε αρχικά η κυρία Κουρτέση και πρόσθεσε: «Συζητήσαμε και κάποια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι και με ρώτησε γιατί τον ανέλαβα, γιατί ο σύζυγός μου είναι στην ηλικία του και η κόρη μου στην ηλικία του κοριτσιού από τον Κολωνό. Του είπα ότι έκανε κάτι ελεεινό, ανήθικο, εξ’ ορισμού παράνομο και κακουργηματικό και του τόνισα ότι μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός να λυτρωθεί. Αν ήταν μαστροπός, γυναίκα, κι αν ήσουν εγώ και εξέδιδες την κόρη σου, δε θα είχα τίποτα να πω για σένα».

«Ο κόσμος μάς ακούει και εισπράττω κατάρες, προσβολές, μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου, να βγάλω καρκίνο εγώ, ο σύζυγός μου, η κόρη μου… Δέχτηκα σωματική επίθεση κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μου», παραδέχθηκε μεταξύ άλλων στη συνέχεια η κυρία Κουρτέση.

-Ad-