Η δοκιμή του Δώνη για το ντέρμπι – Ετοιμάζει εκπλήξεις

Ιδιο σχηματισμό αλλά και πρόσωπα δοκίμασε για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση στο Κορωπί ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης ενόψει του ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο 49χρονος τεχνικός αρέσκεται είναι η αλήθεια σε «μπλόφες» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των αγώνων μέσα στην εβδομάδα, πλην όμως δεν παύει να αποτελεί γεγονός ότι επέλεξε το 4-2-3-1 ως σχηματισμό των «πράσινων» και πάνω σε αυτόν δούλεψε την τακτική της ομάδας την Πέμπτη.

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Δώνης εστίασε στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών σημειώνοντας μεταξύ άλλων στους παίκτες του ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο φόρμας και παίζει πολύ γρήγορα. Τόσο όταν έχει τη μπάλα, όσο και χωρίς τη μπάλα. Θέλω πρώτα και πάνω απ’ όλα να είμαστε συμπαγείς…».

Από πλευράς προσώπων, με τους βασικούς ήταν και πάλι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, παρότι δεν έχει ακόμη αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα, με τον Ολλανδό να χρησιμοποιείται ως παρτενέρ του Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας.
Ο Διούδης ήταν στη θέση του τερματοφύλακα και οι Γιόχανσον και Ινσούα στα δύο άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντιστοίχως.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κουρμπέλης με τον Δώνη ήταν το δίδυμο στον άξονα, ο Ζαχίντ και ο Μπουζούκης οι δύο ακραίοι χαφ και ο Κολοβός ένα «κλικ» πιο πίσω από τον Μακέντα στην επίθεση της ομάδας.

Ο Δώνης ενημέρωσε τους παίκτες ότι την Παρασκευή θα τους δείξει βίντεο στο Κορωπί και θα αναλύσει τακτικά τον τρόπο προσέγγισης των «πράσινων» στο ντέρμπι των «αιωνίων».

-Ad-