Η Δόμνα το… τερμάτισε στην υποκρισία!

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, που μίλησε για «αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα» και «ψυχικά νοσούντες»… συγκινήθηκε με το Ολοκαύτωμα των Ρομά.

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 75 χρόνων από το ολοκαύτωμα των Ρομά, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει:

«Η σημερινή μέρα, 2 Αυγούστου, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Ρομά (Porrajmos-Ποράιμος), ενός ακόμα εγκλήματος από το μακρύ κατάλογο των φρικαλεοτήτων του ναζισμού. Είναι μια μέρα μνήμης και περισυλλογής, μια υπενθύμιση ότι το φυλετικό μίσος και ο ολοκληρωτισμός προκαλούν ανείπωτες θηριωδίες.

Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, με αφορμή τη μέρα αυτή, δεσμεύονται ότι θα εντατικοποιήσουν τις δράσεις της πολιτείας για την καταπολέμηση των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται οι Έλληνες Ρομά.