Η Ειρήνη Κωνσταντίνου απαντά στη ΝΔ μέσω του newsique

Τη δική της απάντηση στη ΝΔ δίνει, μέσω του newsique.gr, η συντονίστρια της Οργάνωσης Μελών Ασπροπύργου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Κωνσταντίνου. Η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει την κυρία Κωνσταντίνου, επικαλούμενη σχόλιό της στα social media, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κωνσταντίνου -μιλώντας στο newsique.gr- τόνισε πως «το προφίλ μου στο Facebook είναι προσωπικό, ονομάζεται Ειρήνη Κωνσταντίνου και είναι δημόσιο. Δεν μιλώ εκεί ως συντονίστρια της ΟΜ Ασπροπύργου, μιλώ ως Ειρήνη Κωνσταντίνου και έχω μία άποψη συγκεκριμένη».

«Όσον αφορά τη “φυλακή” δεν εννοούσα φυλακή σε πραγματική βάση, μιλούσα αλληγορικά εννοώντας ότι υπάρχει ηθικό θέμα στην υπόθεση σε κομματικό και πολιτικό επίπεδο. Θεωρώ πως από τη στιγμή που υπήρχε ένα παρασκήνιο -γιατί από ό,τι έχω καταλάβει οι περισσότεροι γνώριζαν- δεν μπορούσε ο Λιγνάδης να πάρει τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου», συμπλήρωσε.

«Για αυτό, λοιπόν, όταν λέω φυλακή δεν εννοώ πραγματική φυλακή, εννοούσα φυλακή όσον αφορά τον ηθικό φραγμό μέσα σε ένα κόμμα. Δεν εννοούσα να μπει φυλακή ο κύριος Μητσοτάκης ή η κυρία Μενδώνη, αυτά είναι θέματα της Δικαιοσύνης», σημείωσε η συντονίστρια της Οργάνωσης Μελών Ασπροπύργου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τέλος, η κυρία Κωνσταντίνου επανέλαβε ότι το προφίλ της είναι προσωπικό και δεν αφορά θέσεις κόμματος, καθώς -όπως τόνισε- εάν ήθελε να μιλήσει για θέσεις του κόμματος αυτό θα γινόταν μέσα από την σελίδα “ΟΜ Ασπροπύργου”.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Νωρίτερα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση “δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε” η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.
Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη».