Η έκπληξη στο J2US με τη διπλή αποχώρηση – Τι ανακοίνωσε ο Κοκλώνης

Προς το τέλος του φτάνει το JU2S με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς πολύ σύντομα διαγωνιζόμενοι, κριτική επιτροπή και κοινό θα μάθουν το νικητήριο ζευγάρι.

J2US: Το βράδυ του Σαββάτου, τα ζευγάρια που διαγωνίζονται ανέβηκαν στη λαμπερή σκηνή του σόου του Alpha και έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και στην τελευταία θέση ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως κάθε φορά, τον τελευταίο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό, με τον Νίκο Κοκλώνη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα να ανακοινώνει την… ανατροπή.

“Δεν το πιστεύω! Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή! Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση” είπε ο παρουσιαστής, εκπλήσσοντας τους πάντες.

J2US: Η Λόλα εμφανίστηκε ως Αντώνης Παπαηλίας

Ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν το βράδυ του Σαββάτου ήταν όταν στη θέση της… Λόλα εμφανίστηκε ο Αντώνης Παπαηλίας, ο οποίος μαζί με τον Λευτέρη Μητσόπουλο την επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου “Φίλε”.


“Λευτέρη, είσαι μακράν ο καλύτερος διαγωνιζόμενος που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι” είπε η Δέσποινα Βανδή εντυπωσιασμένη, πλέκοντας στη συνέχεια και το εγκώμιο του Αντώνη.