«Η Ελλάδα δεν χώνεψε το τελευταίο χαστούκι – Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ερντογάν»

Στο… δικό τους κόσμο συνεχίζουν να ζουν στην Τουρκία, με εφημερίδα της γειτονικής χώρας να κάνει λόγο για «χαστούκι κατά της Ελλάδας και ευχαριστίες στον Ερντογάν».

«Πονάει η ουρά τους! Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να χωνέψει το τελευταίο χαστούκι: Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ερντογάν», είναι ο τίτλος άρθρο της Γενί Ακίτ, που θα τα βάζει με τον πρώην αξιωματικό του ελληνικού στόλου Νικόλαο Κατσίμπρα.

«Ο Ν. Κατσίμπρας σε άρθρο που έγραψε για ελληνικό ΜΜΕ, αναφέρει πως η τελευταία κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο προσέθεσε εμπειρία στον ελληνικό στόλο και ήταν μία καλή ευκαιρία για να εντοπιστούν οι αδυναμίες του τουρκικού στόλου. Ο Κατσίμπρας στο θρασύ άρθρο του κατηγορεί τον πρόεδρο Ερντογάν για επιθετικότητα. Στην Ελλάδα που έφαγε ένα χαστούκι από την Τουρκία στο πεδίο, που δεν θα μπορέσει να το ξεχάσει, η κυβέρνηση και ΜΜΕ είναι σε κατάσταση τρέλας. Η Ελλάδα που έχει εξοπλίσει τα νησιά του Αιγαίου και αποβίβασε στρατό στο Καστελόριζο, μη μπορώντας να εργαλειοποίησει τις προβοκατόρικες δράσεις προς την Τουρκία και εξεμάνη. Ο Κατσίμπρας που διδάσκει στο πρόγραμμα επίλυσης συγκρούσεων του πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης, υποστήριξε πως ο ελληνικός στόλος πραγματοποίησε την μεγαλύτερη κινητοποίηση στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πληροφορίες: «tourkikanea»