Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Τότεναμ στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (19.55) και η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι έγινε γνωστή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Ζοσέ Σα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Ελαμπντελαουί, αριστερός ο Τσιμίκας, ενώ Μεριά και Σεμέδο συνθέτουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Ο Πορτογάλος 22 μέρες μετά τον τραυματισμό του επιστρέφει.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης. Στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Μασούρας και Ποντένσε, ενώ ο Βαλμπουενά θα παίξει πίσω από τον Γκερέρο στο 4-2-3-1.

Από την άλλη, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέλεξε ενδεκάδα δίχως τον φορμαρισμένο Σον, αλλά και με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιορίς, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από Σάντσες, Βερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ και Ντέιβις. Ο Γουίνκς με τον Εντομπελέ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Χάρι Κέιν θα παίξει η τριάδα των Λούκας Μόουρα, Έρικσεν και Ντέλε Άλι.

-Ad-