Η εορταστική προσφορά «Vegan Easter» της l’artigiano

Η εορταστική προσφορά «Vegan Easter» της l’artigiano

«Με το Πάσχα να πλησιάζει και εν όψη νηστείας η l’artigiano φέρνει μία μοναδική εορταστική προσφορά και δίνει απολαυστική γεύση στη νηστεία με έκπτωση 20% σε ολόκληρο το vegan μενού της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η “Vegan Easter” προσφορά -20%, αφορά όλες τις λαχταριστές vegan προτάσεις του μενού της l’artigiano σε συνεργασία με την Garden Gourmet και είναι διαθέσιμη μέχρι την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου για κάθε παραγγελία μέσω site και App. Από την Pizza Burger Vegan, τα Rigatoni Sausage Vegan και τη Ciabatta Φαλάφελ Παντζαριού, μέχρι το Vegan Nuggets Meal, το κοινό μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία vegan επιλογών, τη νηστίσιμη γεύση που του ταιριάζει. Φυσικά, η “Vegan Easter” προσφορά δεν απευθύνεται μόνο στο vegan κοινό, αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν νόστιμες επιλογές, ακόμα και την περίοδο της νηστείας.

«Η l’artigiano με φροντίδα για τους πελάτες της, στηρίζει όλες τις διατροφικές επιλογές τους και δίνει νέα γεύση ακόμα και στη νηστεία μέσα από το ολοκληρωμένο vegan μενού της», καταλήγει η ανακοίνωση.