Η επανεμφάνιση της Εύας Καϊλή στα social media: Τι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό

Τα επόμενα βήματα της σχεδιάζει πλέον η Εύα Καϊλή, λίγες ημέρες μετά την υπό όρων αποφυλάκισή της, ενώ επέστρεψε και στον λογαριασμό της στο twitter ποστάροντας δύο άρθρα του ξένου Τύπου.

Η πολιτικός που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – και όχι μόνο- με το σκάνδαλο Qatargate σχεδιάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της, ενώ οι συνήγοροί της Μιχ. Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί ανακοίνωσαν ότι «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

Οι αναρτήσεις της στα Social media

Όσον αφορά τα κοινωνικά δίκτυα, παρότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά, εκτιμάται ότι ισχύει ότι αναφέρεται για τις σχέσεις της με τον Τύπο, όπου καθίσταται σαφές «να μην έρθει σε επαφή με κανένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον φάκελο υπό έρευνα, μεταξύ άλλων μέσω του Τύπου».

Η Καϊλή πάντως επέστρεψε στους λογαριασμούς της στα social media, κάνοντας στις 31 Μαϊου κοινοποίηση βίντεο με ρεπορτάζ του Γάλλου ανταποκριτή της γαλλικής εφημερίδας Libération, Ζαν Κατρεμέρ.

-Ad-