Η επιλογή μιας καλής στοιχηματικής εταιρίας

Η επιλογή μιας καλής, για εμάς εταιρίας στοιχήματος (Bookmaker), μπορεί να φανεί εύκολη υπόθεση αλλά δεν είναι, γιατί μπορεί να το… μετανιώσετε αργότερα!

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των online στοιχημάτων, θα θέλετε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο καθώς περιγράφουμε τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη, όταν αποφασίσετε να παίξετε online στοίχημα.

1. Φήμη

Η φήμη ενός Bookmaker τυχερών παιχνιδιών είναι πρώτος και πιο σημαντικός παράγοντας, γιατί αναλύει το πώς μια εταιρία στοιχημάτων αντιμετωπίζει τους παίκτες της από το παρελθόν μέχρι και σήμερα.

Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτό και συμβουλευτείτε τους φίλους σας ή τα έμπιστα sites που διαβάζονται χρόνια στον χώρο του στοιχήματος (όπως το arxondasbet.com), αλλά και το επώνυμο πρόσωπο που τα γράφει (Άρχοντας).

Στην Ελλάδα βέβαια εννοείται ότι πρέπει να είναι νόμιμα από την ΕΕΕΠ ώστε να παίζετε με ασφάλεια τα χρήματα σας.

Απ’ την άλλη πλευρά, αν έχει κακή φήμη (ιστορικό) ή αν γράφονται άσχημα σχόλια, θα πρέπει σίγουρα να αποφύγετε έναν τέτοιο Bookmaker.

2. Τραπεζικές συναλλαγές, γρήγορες πληρωμές

Θα θέλετε να εγγραφείτε σε μια τέλεια στοιχηματική εφόσον αποδέχεται τον τρόπο πληρωμής της επιλογής σας, είτε πρόκειται για Πιστωτικές Κάρτες, Neteller, Skrill ή PayPal,

Φροντίστε λοιπόν να ελέγξετε τις τραπεζικές επιλογές πριν εγγραφείτε.

Επίσης ελέγξτε αν χρεώνει επιπλέον τέλη για καταθέσεις ή αναλήψεις και αν οι τελευταίες γίνονται έγκαιρα.

Ακόμα πρέπει να γνωρίζετε τα ελάχιστα και μέγιστα όρια κατάθεσης και ανάληψης, καθώς και τους γενικούς όρους χρήσης που πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά πριν εγγραφείτε.

3. Ποιότητα των αποδόσεων

Η ποιότητα και το περιθώριο μεγαλύτερων αποδόσεων διαφέρει κατά πολύ από τον έναν Bοokmaker στον άλλoν.

Εάν θέλετε να έχετε μεγιστοποίηση του κέρδους σας, πρέπει να εγγραφείτε στην στοιχηματική που έχει ανταγωνιστικές αποδόσεις στις περισσότερες αγορές.

Υπάρχει και το ξένο Sports Betting Guide που μπορείτε να διαβάσετε.

4. Προσφορές* εγγραφής και επιβράβευσης παιχτών

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των Online στοιχηματικών bookmakers έναντι των επίγειων είναι ότι μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους επιβράβευση* με δώρα.

Οι προσφορές* εγγραφής νέου μέλους και για υπάρχοντες παίκτες, μπορούν να είναι επωφελείς, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, αλλά επίσης μπορούν να κάνουν ζημιά στα κέρδη σας.

Όλες σχεδόν οι στοιχηματικές πριμοδοτούν με πριμ* κατάθεσης και σε επόμενες καταθέσεις, όπως και επιστροφές χαμένων στοιχημάτων σε περίπτωση που το ματς τελείωσε 0-0, δωρεάν στοιχήματα (free bet) κτλ.

Κάποιες προσφέρουν ακόμα τα ματς της ημέρας με γκανιότα 0%. Δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται να αναφερθούμε πού, πώς και σε ποια ιστοσελίδα θα βρείτε τέτοιες προσφορές.

Ο παίχτης, μετά την εγγραφή του και μόνο τότε, μπορεί να βρει τις προσφορές από την εκάστοτε στοιχηματική και να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις απαιτήσεις του μπόνους (πόσες φορές πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό πριν γίνει μια εξαργύρωση) ώστε μετά να μπορείτε να κάνετε ανάληψη.
Πριν αποφασίσετε να πάρετε κάποιο, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε αναλυτικά τους (*) όρους χρήσης πρώτα!

(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Καλή σας επιτυχία !!

πηγή: Arxondasbet.com